Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Λέστερ – Σαουθάμπτον!! (preview)

Μία ακόμα νίκη που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη θα κυνηγήσει κόντρα στην Σαουθάμπτον η Λέστερ στο «King Power Stadium», την ώρα που οι «Άγιοι» συνεχίζουν να βλέπουν το Γιουρόπα Λιγκ.
Μπορεί η τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία πέντε της παιχνίδια να της έχουν δώσει «άλλον αέρα», ωστόσο κανείς στη Λέστερ δεν θεωρεί πως η ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.
Αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον, οι «αλεπούδες» θα πρέπει να συνεχίσουν να συγκεντρώνουν βαθμούς, άκρως σημαντικούς για την σωτηρία τους.
Το σύνολο του Νάιτζελ Πίρσον βρίσκεται μαζί με τη Χαλ στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, την ώρα που η 18η Σάντερλαντ βρίσκεται από πίσω τους μόλις έναν βαθμό, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σαουθάμπτον μόνο αδιάφορη δεν είναι.
Οι «Άγιοι» κυνηγούν το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 5η θέση που βρίσκεται η Λίβερπουλ και ενός από την Τότεναμ που κατέχει την 6η θέση.
Με τρία παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος, ο Ρόναλντ Κούμαν γνωρίζει πως σε περίπτωση ήττας, το ευρωπαϊκό όνειρο δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα, παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας του φέτος.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:
Πολύ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντέιβιντ Νάγκεντ στην αγωνιστική δράση μετά από τέσσερα παιχνίδια, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Άντι Κινγκ, ο οποίος δύσκολα θα δηλώσει το παρόν στην αναμέτρηση κόντρα στη Σαουθάμπτον.
Παρά τα σκληρά χτυπήματα που δέχθηκαν στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Νιούκαστλ, οι Ουγιόα και Βασιλέφσκι θα αγωνιστούν κανονικά.
Σαουθάμπτον:
Την ίδια ενδεκάδα με αυτή που παρέταξε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Σάντερλαντ, θα παρατάξει και στο ματς του Σαββάτου ο Ρόναλντ Κούμαν.
Μοναδική απουσία αυτή του Τζέιμς Γουόρν-Πράουζ ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Εμάνουελ Μαγιούκα και Τζέι Ροντρίγκεζ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, την ώρα που ο Ντούσαν Τάντιτς δύσκολα θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα ματς των «Αγίων» τη φετινή σεζόν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ – Βασιλέφσκι, Χουτ, Μόργκαν – Ολμπράιτον, Τζέιμς, Καμπιάσο, Σλουπ, Μάχρεζ – Βάρντι, Ουγιόα
Σαουθάμπτον: Ντέιβις – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Μπερτράντ – Αλντερβάιρελντ, Γουανιάμα – Ντέιβις, Μανέ, Λονγκ – Πελέ 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: