Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αφαίρεση βαθμών στον Πιερικό!!

Μόνο με θαύμα θα παραμείνει πλέον στην Football League o Πιερικός, καθώς του αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί εξαιτίας οφειλών σε δύο πρώην παίκτες του. Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας.
Συγκεκριμένα, αφαιρούνται οι βαθμοί λόγω οφειλών στους Δημήτρη Ίτσιο και Χρήστο Ελευθεριάδη, ενώ δεν θα δώσει τα παιχνίδια της 3ης και 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, κόντρα σε Αιγινιακό και Τύρναβο.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».
Η ανακοίνωση των παικτών:
«Κόντρα σε αυτούς που έχουν μάθει να κερδίζουν παιχνίδια εκτός γηπέδου εμείς είμαστε ΕΔΩ. Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλη η οικογένεια του Πιερικού, πρόεδρος, παίκτες, εργαζόμενοι, ενωμένοι θα το πάμε μέχρι τέλους.
Γιατί για εμάς οι αγώνες παίζονται μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Όχι σε σκοτεινά παρασκήνια. Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος, τη θέληση και την ικανότητα. Όχι στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στον κ. Νιώπα και τα πειθήνια όργανά του. Η αποστολή τους εξετελέσθη. Η «υπερομάδα» τους δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους. Οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.
Για όσους μας έχουν ξεγραμμένους, τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν μια γροθιά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: