Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Χαλ – Μπέρνλι!! (preview)

Ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι για τη Χαλ που παλεύει για να μείνει ζωντανή στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην 36η αγωνιστική, αντιμετωπίζει στο «KC Stadium» τη Μπέρνλι που μαζί με την ΚΠΡ έχουν τις λιγότερες πιθανότητες κι ελπίδες για να παραμείνουν στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Οι «τίγρεις», δεν κατάφεραν να... επενδύσουν στη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να ηττηθούν όσο εύκολα δείχνει το τελικό 3-1 από την Άρσεναλ, την περασμένη Δευτέρα. Ο Στιβ Μπρους δήλωσε ότι η μαχητικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ότι αποπνέει αισιοδοξία για την σωτηρία στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει σίγουρα η ομάδα του να πάρει το σημερινό παιχνίδι κι έπειτα ό,τι καλύτερο μπορεί από τα ματς με τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Μπέρνλι, στη χειρότερη θέση απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες που εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού, ούσα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνει σιγά – σιγά να συμβιβάζεται με την ιδέα της επιστροφής στην Τσάμπιονσιπ. Πέντε ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το σύνολο του Σον Ντάις, που πέρα από κάτι... εκλάμψεις μέσα στη σεζόν, δεν έχει δείξει ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και να αντέξει το επίπεδο για το οποίο μόχθησε να φτάσει πέρυσι. Σε συνδυασμό με το ματς περισσότερο από τη Σάντερλαντ και το -8 από τις θέσεις της επιβίωσης, ο αποχαιρετισμός είναι κοντά...
Η Χαλ θα στερηθεί για σήμερα και για το προσεχές διάστημα μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου τον Μοχάμεντ Ντιαμέ που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για πρόβλημα στο γόνατο, ο Νίκιτσα Γέλαβιτς ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού στην επίθεση έχοντας επιστρέψει και πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Λίβερμορ.
Διαθέσιμος για τη Μπέρνλι ο Μίκαελ Νταφ του οποίου η αποβολή στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ αναιρέθηκε, αμφίβολος ο Βόουκς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (3-5-2): Χάρπερ – Τσέστερ, Ντόουσον, ΜακΣέιν – Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Χάντλστοουν, Κουίν, Μπρέιντι – Εντόι, Γέλαβιτς
Μπέρνλι (4-4-2): Χίτον – Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπαρνς – Βόουκς, Ινγκς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: