Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Να τριτώσει …το καλό!!

Την τρίτη του νίκη στα πλει φ αναζητεί ο Ηρακλής προκειμένου να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο του που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.
Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή και θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και να μείνουν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και προέρχεται από τις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό Βόλου, που έχουν δημιουργήσει πλέον τον Ηρακλή ως το ακλόνητο φαβορί στην διαδικασία των πλει οφ.  Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου με εξαίρεση τον Δημήτρη Στάμου που εγχειρίστηκε και θα επιστρέψει στην νέα σεζόν στις αγωνιστικές αποχρώσεις. Η ομάδα προπονήθηκε χθες για τελευταία φορά στην Μίκρα και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους : Χουάντερσον,  Γιαννίκογλου , Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος, Πασάς, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, Αγγελούδης, Ιντζόγλου.
Εκτός αποστολής έμειναν : Ζαμπάζης, Τόσκας, Ρουγκάλας, Λαδάς

Τα πλάνα του Παπαδόπουλου

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να διαφοροποιήσει την ενδεκάδα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση στον Βόλο.  Αλλαγές στην άμυνα δεν πρόκειται να υπάρξουν και ουσιαστικά θα εμπιστευτεί την ίδια τετράδα. Ο Χουάντερσον θα είναι τερματοφύλακας και  Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι , Ζιαμπάρης και Σαραμαντάς  θα αναλάβουν να προστατεύσουν την εστία των «κυανόλευκων».
Το δίδυμο Πουρτουλίδη- Ιντζόγλου δεν αλλάζει στην μεσαία γραμμή και ουσιαστικά θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να  κρατήσουν κοντά τις γραμμές της ομάδας.
Ο Ρομάνο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα καθώς έχει εκτίσει την ποινή του και μπροστά του αναμένεται να ξεκινήσει ο Περόνε που είναι ξεκούραστος, καθώς δεν αγωνίστηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση.
Όσο αφορά τα άκρα της επίθεσης υπάρχουν αρκετές επιλογές με τον Κυριακίδη να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και τον Τσιλιανίδη δεξιά. Δεν θα θεωρηθεί όμως έκπληξη αν κάποιος εκ των Σιατραβάνη – Πασά πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: