Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ενήμερος ο Εσιέν για Παναθηναϊκό!!

Το gazzetta.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Μίκαελ Εσιέν. Αντ'αυτού απάντησε η σύζυγος και μάνατζερ του, η οποία μόνο αιφνιδιασμένη δεν εμφανίστηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι δήλωσε.
Η είδηση του σοβαρού ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Μίκαελ Εσιέν, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού» και όχι μόνο.
Οι «πράσινοι» διέψευσαν πως υπάρχει επαφή με τον «Βίσονα», όχι όμως πως βρίσκεται στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου.
Ο Εσιέν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Μίλαν ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Για να γίνει πράξη η συγκεκριμένη μεταγραφή το μίνιμουμ που θα πρέπει να δαπανηθεί είναι 1,5 εκατ. ευρώ.
Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο πρώην άσος της Τσέλσι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα στο μυαλό του, τον Ολυμπιακό αφού τον είχε προσεγγίσει την περυσινή σεζόν.
Μάλιστα για τον Εσιέν υπάρχει ενδιαφέρον από Κατάρ, Ρωσία, ΗΠΑ αλλά και Αγγλία. Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει επίσης στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Το gazzetta.gr επιχείρησε να συνομιλήσει με τον Μίκαελ Εσιέν. Αντ'αυτού απάντησε η σύζυγος του, Ακόσουα Πούνι, η οποία εκτός των άλλων έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του έμπειρου μέσου.
Η ερώτηση μας για τις φήμες περί πρότασης του Παναθηναϊκού δεν έδειξε να αιφνιδιάζει την σύζυγο του Μίκαελ Εσιέν.
«Αυτή την περίοδο όπως κάθε χρόνο άλλωστε κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τον Μίκαελ Εσιέν. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.
Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι επίσημο για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε. Όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα», ήταν η δήλωση της πλευράς Εσιέν στο gazzetta.gr.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: