Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ο Εσιέν δείχνει την απόφαση για οικονομική υπέρβαση!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στις συζητήσεις με τον Εσιέν και τους εκπροσώπους του εδώ και ημέρες, στις πιθανότητες που υπάρχουν να γίνει η μεταγραφή, αλλά και στο μήνυμα της διοίκησης του Παναθηναϊκού ότι είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση αυτό το καλοκαίρι.
Είναι από τους παίκτες, που παραπέμπουν σε εποχές πολυμετοχικότητας.
Τότε, που το χρήμα έρεε άφθονο και ερχόντουσαν παίκτες σαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Σισέ. Τέτοιος παίκτης είναι ο Εσιέν. Παγκόσμια κλάση, αμυντικό χαφ, που αλλάζει επίπεδο σε όλη την ομάδα. Φυσικά είναι δύσκολο να γίνει πιστευτό σε πολλούς, ότι ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να ξεφύγει από τα οικονομικά προβλήματα τα τελευταία τρία χρόνια είναι σε συζητήσεις με έναν τέτοιο παίκτη. Μπορεί να μην είναι πιστευτό αλλά είναι αληθινό. Και φυσικά η διάψευση της ΠΑΕ έχει μία λογική, διότι συζητήσεις γίνονται, αλλά τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί. Και μέχρι να ολοκληρωθεί - αν ολοκληρωθεί - η μεταγραφή ο Παναθηναϊκός θα διαψεύδει, όπως κάνουν όλες οι ομάδες που συζητούν με τέτοιου βεληνεκούς παίκτες.
Διότι το τελευταίο, που θέλει ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή είναι να πιστέψει ο κόσμος, ότι ο Εσιέν θα έρθει σίγουρα και τελικά να μην  έρθει. Για αυτό και βγήκε η διάψευση . Από κει και πέρα και επαφές υπάρχουν εδώ και πολλές ημέρες και οι συζητήσεις έχουν ενταθεί τα τελευταία 24ωρα με τους δύο εκπροσώπους του παίκτη. Τον Ελληνα και τον ξένο. Η πρόταση του Παναθηναϊκού δείχνει την διάθεση να κάνει την υπέρβαση για να ανέβει επίπεδο τη νέα χρονιά. Προσφέρει στον παίκτη πάνω από 1 εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους, ποσό που είναι το μεγαλύτερο, που έχει προσφερθεί σε παίκτη επί εποχής της νυν διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές πιθανότητες, αλλά μέχρι εκεί.
Όταν μιλάς με τέτοιους παίκτες, όσο κοντά είσαι την μία ημέρα, τόσο μακριά μπορεί να είσαι την άλλη. Για μένα το πιο σημαντικό στην ιστορία του Εσιέν είναι η απόφαση του Παναθηναϊκού να αλλάξει επίπεδο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει ο μέσος της Μίλαν, που μένει ελεύθερος, αλλά ακόμα και αν αυτό δεν γίνει ο Παναθηναϊκός προσφέροντας τέτοια χρήματα θα βρει αμυντικό χαφ, που θα κάνει την διαφορά τη νέα περίοδο και θα αλλάξει τελείως το επίπεδο όλης της ομάδας.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: