Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Πρόβλημα με Γκασόλ!

Τραυματισμό αποκόμισε ο Πάου Γκασόλ μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα των Σικάγο Μπουλς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ.

Πρόβλημα με Γκασόλ
Ένα συγκλονιστικό ματς παρακολούθησαν οι φίλοι του μπάσκετ και του ΝΒΑ τα ξημερώματα, όταν οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν 99-96 των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τρίποντο του Ντέρικ Ρόουζ στην εκπνοή του αγώνα.

Όμως, απορία προκάλεσε η απουσία του Πάου Γκασόλ από το παρκέ στο «United Center» μετά τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου. Ο 34χρονος Ισπανός σέντερ τελικά τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο μυ και η συμμετοχή του στο επόμενο ματς της σειράς την Κυριακή (9/5) είναι αμφίβολη.

«Πονάω στον οπίσθιο μηριαίο μυ. Σήμερα ξεκίνησα καλά αλλά ύστερα από δύο λεπτά στο ματς, ξεκίνησε να με προβληματίζει ξανά. Απλά προσπάθησα να παίξω όσο μπορούσα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έγινε χειρότερα, οπότε δεν μπορούσα να τρέξω», δήλωσε ο Πάου Γκασόλ μετά τη λήξη του αγώνα».

Σήμερα θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το εύρος της ζημιάς και αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει των επόμενων αγώνων των «Ταύρων» στα πλέι οφ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή προηγούνται των Καβαλίερς με 2-1.

Ενδεχόμενη απουσία του Ισπανού σέντερ θα προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας, Τομ Θίμποντο και θα περιορίσει σημαντικά τις ελπίδες των Μπουλς για να διεκδικήσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: