Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Ο ΠΑΟΚ τον έβγαλε απ’ το κώμα»

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στον 28χρονο Κωνσταντίνο, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι από τα δέκα του χρόνια. «Είναι η ζωή του η ομάδα», αναφέρει η μητέρα του.

«Ο ΠΑΟΚ τον έβγαλε απ’ το κώμα»
Ο 28χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι από τα δέκα του χρόνια, γιόρτασε τα γενέθλιά του δίπλα στους αγαπημένου του παίκτες. Του ΠΑΟΚ.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε κοντά του για να του ευχηθεί Χρόνια Πολλά με υγεία που τόσο του έχει λείψει.

Την τελευταία πενταετία, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος αναπνέει υποβοηθούμενος, γεγονός που τον έχει αναγκάσει να κόψει μια από τις αγαπημένες του συνήθειες, το γήπεδο. Ακόμα κι από μακριά, όμως, η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πράγματα που του δίνουν κίνητρο ζωής.

«Μετά τη προσθήκη του μηχανήματος είχε πέσει δυο φορές σε κώμα κι αυτό που τον βοήθησε πολύ να βγει από τη δύσκολη κατάσταση – δίχως να υπερβάλλω – ήταν ο ΠΑΟΚ», είπε συγκινημένη η μητέρα του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Δίχως τη δυνατότητα να βρεθεί στην Τούμπα, ο Κωνσταντίνος φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τον ΠΑΟΚ μέσα από το ραδιόφωνο, ενώ γεμίζει το χρόνο του διαβάζοντας ελληνικά και αγγλικά βιβλία. Εκτιμά τις μικρές χαρές της ζωής κι αφήνει στην άκρη τα προβλήματα ταλαιπωρούν το σώμα, αλλά όχι το πνεύμα του.

Η Παρασκευή ήταν, όμως, μια ιδιαίτερη μέρα για εκείνον. Βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο μαζί με την οικογένειά του, έσβησε τα κεριά στην τούρτα του, βγήκε φωτογραφίες με το είδωλό του Στέφανο Αθανασιάδη και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και είδε την προπόνηση φορώντας τη φανέλα με τις υπογραφές τους που του έκαναν δώρο.

«Ήταν πολύ αγχωμένος, η ζωή του είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό που έγινε σήμερα που βρέθηκε στο γήπεδο και η αγαπημένη του ομάδα του τραγούδησε για τα γενέθλια του δεν μπορεί να το πιστέψει», μας είπε η μητέρα του και συμπλήρωσε: «Όλο αυτό θα του δώσει δύναμη για πολύ καιρό. Μας είπε πως ήταν το καλύτερο δώρο στη ζωή του».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: