Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Μένει Περιστέρι ο Νιόπλιας!!

Ο Νίκος Νιόπλιας οδήγησε τον Ατρόμητο στα πλέι οφ και όπως όλα δείχνουν «κέρδισε» την παραμονή του στον πάγκο του «αστεριού».
Σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, βρίσκονται Ατρόμητος και Νίκος Νιόπλιας, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει... κερδίσει τις εντυπώσεις. Από τότε που ανέλαβε το «αστέρι», άλλωστε, η ομάδα παρουσίασε σημαντική βελτίωση και κατάφερε τελικά να πετύχει τον βασικό της στόχο.
Αυτός, βέβαια, δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στα πλέι οφ, την οποία ο Ατρόμητος εξασφάλισε πλέον και τυπικά, μετά από την νίκη του κόντρα στον Πανιώνιο, στο Περιστέρι.
Στις πρώτες «κουβέντες» που έγιναν, το κλίμα ήταν αρκετά καλό, με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να δώσουν συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους. Βασικό θέμα προς συζήτηση, το οποίο αναμένεται να κρίνει και την επίτευξη συμφωνίας, είναι ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.
Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θέλουν τις κατάλληλες... εγγυήσεις, σχετικά με το μπάτζετ αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν. Στις μέχρι τώρα επαφές, πάντως, δεν έχει φανεί κάποια μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας για την επόμενη μέρα και έτσι όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: