Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ταυλαρίδης: «Είμαστε καλύτεροι. Να το δείξουμε»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα εξ όσων θα συμμετέχουν στα play offs εξέφρασε ο Στ. Ταυλαρίδης, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Ταυλαρίδης: «Είμαστε καλύτεροι. Να το δείξουμε»
Ο Παναθηναϊκός καλείται να… συνέλθει αγωνιστικά εν όψει των play offs, όπως δήλωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης, που υποστήριξε μιλώντας στη Nova ότι η ομάδα του είναι ανώτερη από ΠΑΟ, Αστέρα και Ατρόμητο, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο.

«Σίγουρα προβληματιζόμαστε. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι να λες πολλά, αλλά να κάνεις. Τα μεγάλα παιχνίδια ένας ποδοσφαιριστής τα βλέπει διαφορετικά, αν και δεν είναι σωστό αυτό. Έχουμε έξι τελικούς στα play offs απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα και από τις τρεις. Εύχομαι να το δείξουμε και στο γήπεδο», ανέφερε ο 34χρονος αμυντικός.

Πριν τα play offs, ωστόσο, υπάρχει ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε καλή απόδοση. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ. Σέβομαι πολύ την ομάδα των Ιωαννίνων, έχει πολύ καλό προπονητή, πολύ καλό σύνολο που πολλές φορές βρίσκεται με κλειστά μάτια στο γήπεδο και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Εμείς θα κάνουμε το παν για τη νίκη, είμαστε Παναθηναϊκός», είπε.

Τέλος, για τον ένα γύρο που συμπληρώνει ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Για μένα ήταν όνειρο να αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα. Νιώθω πολύ ωραία. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Αν είμαστε πρώτοι στα play offs θα είναι καλό και για την ομάδα και για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: