Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Στο χέρι του!!


Ρομπέρτο και Μασουακού είναι περιζήτητοι στο εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός ορίζει τη μοίρα τους και αμφότεροι δηλώνουν ευτυχείς στην ομάδα. Μέσω Γκαλέτι η προσπάθεια για Καρίγιο. Άφαντος ο Αφελάι.

Στο χέρι του

Αμφότεροι δεσμεύονται με μεγάλα συμβόλαια και δηλώνουν ευτυχείς στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους», συνεπώς θα χρειαστεί μια πολύ μεγάλη πρόταση για να φύγουν. Ο μεν Ρομπέρτο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη (φέρεται να αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ), ειδικά για τη θέση που αγωνίζεται. Ο δε Μασουακού, που επίσης δεσμεύεται για άλλα τρία χρόνια, δεν έχει τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιό του, πράγμα που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός ορίζει απόλυτα τη μοίρα του και πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία πρόθεση να τον πουλήσουν, ακόμη και με πρόταση 10 εκατ. ευρώ, καθώς θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη στην ομάδα και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του.

Καρίγιο μέσω… Γκαλέτι

Ο Γκουίντο Καρίγιο φαίνεται πως είναι ο μεγάλος, όσο και δύσκολος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης. Ο Αργεντινός φορ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Εστουντιάντες κι έχει προσελκύσει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων, ανάμεσα στις οποίες φέρεται να βρίσκεται η Ίντερ. Το μεγάλο «όπλο» των Πειραιωτών στην προσπάθεια να τον προσελκύσουν είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με την Εστουντιάντες.

Στο μεταξύ, η παρουσία του μάνατζερ του Αλμπίν Έκνταλ στην Ελλάδα έδωσε τροφή σε σενάρια για τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος Σουηδός μέσος αγωνίζεται στην Κάλιαρι, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει.

Άφαντος ο Αφελάι

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι απουσιάζει από τις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών και είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί ξένο σώμα. Ο Βίτορ Περέιρα δεν τον υπολογίζει ούτε για τον τελικό Κυπέλλου και ουσιαστικά οι δύο πλευρές περιμένουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους για να τραβήξουν χωριστά τους δρόμους τους.

*Φιλικό πιθανότατα με τον Παναιτωλικό θα δώσει την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός στου Ρέντη, προκειμένου να έχει ένα ακόμη ματς στα πόδια του πριν τον τελικό Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη στης 23 Μαΐου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: