Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Νιούκαστλ – Γουέστ Μπρομ!! (preview)

Η «κατρακύλα» για τη Νιούκαστλ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί. Κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, οι «καρακάξες» θα πρέπει να πάρουν την πρώτη τους νίκη έπειτα από οχτώ σερί ήττες, αν δεν θέλουν να φλερτάρουν εντονότερα από ποτέ με τον υποβιβασμό.
Τρία ματς «φωτιά» που θα κρίνουν το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ, θα δώσει τις επόμενες εβδομάδες η Νιούκαστλ.
Η αρχή θα γίνει από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, στην οποία οι «καρακάξες» θέλουν απαραιτήτως τη νίκη, καθώς σε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν επικίνδυνα.
Δύο βαθμούς χωρίζουν την ομάδα τον Τζον Κάρβερ από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται η Σάντερλαντ, που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι οχτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα παραείναι πολλές για τη Νιούκαστλ, που κόντρα στους «baggies» θα πρέπει να κάνει -έστω και αργά- το δικό της «comeback».
Με περίσσια ψυχολογία θα ταξιδέψει στο «St. James' Park» για την αναμέτρηση κόντρα στην Νιούκαστλ η Γουέστ Μπρομ.
Ο Τόνι Πιούλις έχει καταφέρει να πάρει επτά από τους τελευταίος εννέα διαθέσιμους βαθμούς για την ομάδα του, έχοντας αποτελέσματα όπως η ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ και η πρόσφατη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0.
Όντας στη 13η θέση με 40 βαθμούς, μπορεί βαθμολογικά να μην έχουν σωθεί, ωστόσο οι «baggies» δεν δείχνουν ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ από τη νέα σεζόν.

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:
Σοβαρό αμυντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Τζον Κάρβερ, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γουίλιαμσον και Γιανμάατ, λόγω τιμωρίας των δύο παικτών.
Το κενό πιθανότατα θα καλυφθεί από τον Πολ Ντάμετ, με έναν εκ των Γκουτιέρεζ ή Τέιλορ να παίρνουν αντίστοιχα τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σιμ Ντε Γιονγκ, την ώρα που ο Ρολάντο Άαρονς πιθανότατα θα επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του.
Γουέστ Μπρομ:
Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ ο Τζέιμς Μόρισον, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός απόντας, πέρα από τον άτυχο της φετινής σεζόν Μπεν Φόστερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Ανίτα, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Τέιλορ, Γκουτιέρεζ, Καμπέγια, Κόλμπακ, Σισοκό, Σισέ, Πέρεζ
Γουέστ Μπρομ: Μάιχιλ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Λέσκοτ, Γκάρντνερ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Μπραντ, Μπεραχίνο, Ανιτσέμπε
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: