Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Δεν ασχολούμαστε με σενάρια»

Το μυαλό τους στο πως θα πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ώστε να σωθούν και να μην εξαρτιόνται από άλλα αποτελέσματα έχουν στον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα.

«Δεν ασχολούμαστε με σενάρια»
Αισιόδοξος ότι ο Πανιώνιος θα πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Super League εφόσον παρουσιάσει την εικόνα που έχει τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τάσος Μπακασέτας.

«Υπήρχε μια πικρία, μια στενοχώρια για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι (σ.σ. με τον Ατρόμητο). Ήταν πολύ άδικο το αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πλέον δεν σκεφτόμαστε κανένα σενάριο. Ξέρουμε ότι με νίκη δική μας θα σωθούμε», σχολίασε μέσω της Nova για το ματς της Κυριακής (10/5, 19:00) ο 21χρονος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς για τον φετινό ΠΑΟΚ απάντησε: «Ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και με βλέψεις για το πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια είχε φθίνουσα πορεία. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, μπορεί να εμφανιστεί και σε πολύ κακή κατάσταση. Αν είμαστε εμείς στην κατάσταση που εμφανιστήκαμε στα τελευταία παιχνίδια πιστεύω πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την προσωπική του παρουσία ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ χαρούμενους στην νέα μου ομάδα. Ήρθα σε ανθρώπους που με πίστεψαν πολύ. Έτσι ξεκινάς από την αρχή. Θέλω να συνεχίσω εδώ. Μου προσφέρει όλα αυτά που θέλω σαν ποδοσφαιριστής. Θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί όμορφα η χρονιά, ώστε να βάλουμε νέους στόχους του χρόνου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: