Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Στόουκ – Τότεναμ! (preview)

Μόνο περιθώρια για βαθμολογική απώλεια δεν έχει η Τότεναμ, η οποία κόντρα στη Στόουκ δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι άλλο πέρα από τη νίκη αν επιθυμεί να παραμείνει κοντά στην 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Ποιος είπε ότι η Στόουκ δεν έχει «ρεαλιστικό» στόχο;
Το πλασάρισμα των «πότερς» στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ κρίνεται απαραίτητο στο «Μπριτάνια», σε μία σεζόν που η ομάδα του Μαρκ Χιουζ εντυπωσίασε με την συνέπεια και τη σταθερότητα που έδειξε.
Οι 47 βαθμοί λοιπόν που έχει μαζί με την 9η Γουέστ Χαμ μπορούν να... πενηνταρήσουν αν καταφέρει να ξεπεράσει νικηφόρα το εμπόδιο της Τότεναμ που «καίγεται».
Τα «σπιρούνια» απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ και την 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η συγκεκριμένη διαφορά να αυξηθεί, με μόλις δυο παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος.
Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς άλλωστε παίζει την Κυριακή (10/5) με την Τσέλσι, με την πιθανότητα ήττας να είναι μεγάλη. Σε περίπτωση λοιπόν που γίνει κάτι τέτοιο και παράλληλα οι Λονδρέζοι περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Στόουκ, τα δύο τελευταία ματς θα κρίνουν το ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:
Σημαντική επιστροφή στις τάξεις της Στόουκ, με τον Μαρκ Μουνιέσα να δηλώνει ετοιμοπόλεμος μετά από τρεις μήνες απουσίας λόγω θλάσης.
Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής έχουν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια οι Μπάτλαντ και Μπέγκοβιτς.
Τότεναμ:
Παρά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δύσκολα θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του ενόψει του ματς με τη Στόουκ.
Ο Φεντερίκο Φάτσιο θα συνεχίσει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Βερτόνγκεν, την ώρα που ο Παουλίνιο μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των «σπιρουνιών».

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Μουνιέσα, Πίτερς, Ενζόνζι, Άνταμ, Γουέλαν, Αρναούτοβιτς, Γουόλτερς, Κράουτς
Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Μέισον, Μπενταλέμπ, Λαμέλα, Έρικσεν, Τσαντλί, Κέιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: