Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η αναβάθμιση του «σβούρα» και ο προγραμματισμός που επιστρέφει!!

Γράφει ο Γιώργος Μπούζος
Κάτι αλλάζει. Τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που έρχεται από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τους Κοροβέση και Χαρίση, υπάρχουν άλλες δύο μεταγραφές στα σκαριά. Με τους συγκεκριμένους παίκτες η προσυμφωνία θεωρείται δεδομένη κι αυτό που απομένει είναι να δώσει το πράσινο φως ο νέος τεχνικός διευθυντής- όταν προσληφθεί με το καλό.

Όλα αυτά μετά την συνεργασία του Ιάκωβου Αγγελίδη με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο «σβούρας» φαίνεται ότι παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, είναι αναβαθμισμένος μετά την φυγή του Ζήση Βρύζα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και το γεγονός όχι μόνο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, αλλά παίρνει και θετικό πρόσημο. Αν τα πράγματα είναι έτσι και ο ΠΑΟΚ πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει κλείσει τέσσερις μεταγραφές για του χρόνου είμαστε σε καλό δρόμο.

Αυτό δείχνει προγραμματισμό κι οργάνωση. Μένει να δούμε βέβαια για ποιούς παίκτες μιλάμε, τι μπορούν να προσφέρουν κι αν η απόκτηση τους εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλάνο με χρονικό ορίζοντα κι απώτερο στόχο την δημιουργία του ΠΑΟΚ που όλοι ονειρεύονται. Εδώ υπάρχουν ερωτήματα, προφανώς αναπάντητα. Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη για τις μεταγραφές όταν αναμένεται η πρόσληψη νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή; Ποιος έχει καταστρώσει το πλάνο, την ευθύνη και έχει το τελικό πρόσταγμα;

Όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Ιβάν Σαββίδης ανακοινώσει τον νέο τεχνικό διευθυντή. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι είναι θέμα ημερών. Η επιλογή έχει γίνει και βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Η ανακοίνωση του ονόματος θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε ποιόν δρόμο θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ και ποιος θα είναι ο στόχος της νέας περιόδου.

ΥΓ. Ο Ζήσης Βρύζας από χθές είναι ο νέος γενικός και τεχνικός διευθυντής της Βέροιας. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης του παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Θα είναι το απόλυτο αφεντικό. Θα κάνει τις μεταγραφές κι μπορέσει την επιθυμία του μεγαλομετόχου πραγματικότητα: να βγάλει την Βέροια στην Ευρώπη.

ΥΓ2. Η παρουσία του Βρύζα στην Βέροια είναι απόρροια της άριστης προσωπικής σχέσης που έχουν ο Ιβάν Σαββίδης με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: