Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«Έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Πλατανιάς είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού»


«Έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Πλατανιάς είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού»

Μετά την πρώτη βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού που ήρθε κόντρα στον Πλατανιά, ο πρόεδρος των Κρητικών Μανώλης Μαθιουλάκης, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι παραμάγαζο των «ερυθρολεύκων».

Την άποψη πως η ομάδα του δεν είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού, εξέφρασε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν βρισκόταν στο γήπεδο των Περιβολίων για το ματς, παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως με την εμφάνιση και το «φρένο» που έβαλε η ομάδα του στους πρωταθλητές, απέδειξε πως δεν αποτελεί «παράρτημα» του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Μαθιουλάκης στον Arena FM 89,4

Για το σβήσιμο των φώτων:

«Άκουσα ότι σβήσανε τα φώτα γιατί ο Πλατανιάς ήταν μπροστά στο σκορ, ενώ έσβησαν τα φώτα πριν μπει το γκολ. Έχει γελοιοποιηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ήμουν στην Τούμπα, αλλά δεν είδα την εκτέλεση του πέναλτι. Έφυγα από τη σουίτα. Κάπου αγανάκτησα με τον ΠΑΟΚ, γιατί όλοι μιλούσαν μετά για τα πάντα, εκτός από τη σφαγή που έγινε».

Για το σερί του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός τι τα θέλει τα 17 στα 17; Δεν το καταλαβαίνουν ότι αυτό διώχνει τον κόσμο;»

Όσο για τον αναπτήρα που έπεσε χθες στα Περιβόλια:

«Εχθές λόγω μιας απασχόλησης δεν ήμουν στο γήπεδο! Άκουσα ότι πετάχτηκε ένας αναπτήρας. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Πλατανιάς είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε. Αν ίσχυε αυτό θα ήταν ευνοημένος ο Πλατανιάς. Ή η διαιτησία δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό ή ο Πλατανιάς δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: