Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«Βλέπει» Σιανί η ΑΕΚ!


«Βλέπει» Σιανί η ΑΕΚ

Ανοιχτά τα μάτια της και για αμυντικό έχει η ΑΕΚ. Εκτός από εξτρέμ και επιθετικούς η «Ένωση» ψάχνεται για στόπερ, με την περίπτωση του 31χρονου Μισέλ Σιανί να είναι ανάμεσα σ’ αυτές που εξετάζονται.

Προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση εξτρέμ και επιθετικού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν ψάχνεται και για στόπερ.

Την ώρα που η περίπτωση του Ορλάντο Σα φαίνεται να δυσκολεύει (μιας και η Ρέντινγκ δεν συζητά τον δανεισμό του, αλλά μονάχα πώληση με 1 εκατ. ευρώ και πάνω) κι ενώ ο Ούκρα φαίνεται να προτιμάται στα άκρα από τον Βαδίγιο, η «Ένωση» έχει ανοιχτά τα μάτια της και στην αγορά των αμυντικών.

Περιμένοντας λοιπόν την πρόταση από την Κίνα για τον Θέσαρ Άρθο (κι ενώ δεν φαίνεται να ισχύει το ενδιαφέρον για τον Ελ Καουταρί) οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν λύσεις που τους προτείνονται, όπως αυτή του Μισέλ Σιανί.

Ο 31χρονος στόπερ απασχόλησε το προηγούμενο καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και έκανε όνομα στη Γαλλία με τις Λοριάν και Μπορντό (98 και 91 συμμετοχές αντίστοιχα). Αυτή η «γεμάτη» εξαετία του έδωσε μεταγραφή στη Λάτσιο, όπου το διάστημα 2012-2015 έκανε 48 εμφανίσεις.

Κατόπιν μετακινήθηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο δεν έμεινε καθόλου και αμέσως μεταγράφηκε στην Εσπανιόλ, με τη φανέλα της οποίας δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές φέτος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: