Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αφού «σκυλιάσανε», ας δώσουν τα λεφτά του Βίλας Μπόας!!


Αφού «σκυλιάσανε», ας δώσουν τα λεφτά του Βίλας Μπόας

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει στο sportfm.gr τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που συνδέουν το μέλλον του Μάρκο Σίλβα με την Πόρτο.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε φέρει ως παράδειγμα προς μίμηση, τον τρόπο με τον οποίο “πουλάει” η Πόρτο. Γιατί οι “δράκοι” έχουν αποδείξει (με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο) ότι είναι... μάστορες όχι μόνο στις πωλήσεις παικτών αλλά και προπονητών.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το έχει κάνει και αυτό ο τεράστιος Πίντο Ντα Κόστα, καθώς το καλοκαίρι του 2011 είχε πάρει 15 εκ. ευρώ από την Τσέλσι, προκειμένου να δώσει το “οκέι” για να μετακομίσει στο Λονδίνο ο τότε τεχνικός της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας.

Τούτες οι γραμμές γράφονται με αφορμή την επιμονή του πορτογαλικού Τύπου για συμφωνία των “δράκων” με τον προπονητή του Ολυμπιακού, χωρίς μάλιστα να γίνεται αναφορά στο συμβόλαιο που έχει ο 39χρονος κόουτς με την ομάδα του Πειραιά.

Ένα “κλειστό” διετές συμβόλαιο σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Σίλβα, σε συνέντευξη του σε εφημερίδα της πατρίδας του πριν από λίγους μήνες. Αν μη τι άλλο η επιμονή του πορτογαλικού Τύπου περί “ανακοίνωσης της συμφωνίας μέσα στην εβδομάδα” προκαλεί απορίες, ειδικά απ' τη στιγμή που ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” έχει προ ημερών επισημάνει ότι δεν έχει μιλήσει με την Πόρτο και πως μοναδική του ασχολία είναι η δουλειά του στον Ολυμπιακό.

Αν όμως ο Ντα Κόστα “καίγεται” τόσο πολύ για να πάρει στο “Ντραγκάο” τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, υπάρχει μία και ξεκάθαρη διαδικασία. Στέλνεις το fax στα γραφεία του Ολυμπιακού (αφού πρώτα είσαι σίγουρος πως ο Σίλβα θα δεχθεί) και γράφεις το ποσό για ν' αποδεσμεύσουν οι “ερυθρόλευκοι” τον νεαρό τεχνικό.

Έτσι δεν έγινε με την περίπτωση του Βίλας Μπόας, όταν ο Αμπράμοβιτς θεώρησε πως στο πρόσωπο του νεαρού (τότε) Πορτογάλου έβρισκε τον νέο Μουρίνιο; Και εντάξει, μπορεί στα όρια της...υπερβολής να είπαμε για τα λεφτά του Μπόας που ήταν 15 εκ. ευρώ, αλλά γιατί να μην ισχυριστεί και ο Ολυμπιακός το αυτονόητο;

“Θέλεις κύριε Ντα Κόστα τον προπονητή μου; Αν αποφασίσω να πω το οκέι θα πρέπει να έχεις βάλει στο... φαξάκι που προαναφέραμε ένα σεβαστό ποσό. Όχι τα 15 “χαρτιά” που πήρες εσύ για τον Βίλας Μπόας, αλλά ένα...ταλιράκι σίγουρα”.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: