Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Στην Κηφισιά η «παρωδία»


Στην Κηφισιά η «παρωδία»

Η Κηφισιά νίκησε στην επανάληψη των 27,5’’ κόντρα στο Λαύριο για την τρίτη αγωνιστική της Basket League, επικρατώντας με 83-80 του Λαυρίου στο Ζηρίνειο.

Η Κηφισιά επικράτησε τελικά στην «παρωδία» της επανάληψης των 27,5’’ κόντρα στο Λαύριο με 83-80 στο Ζηρίνειο για την τρίτη αγωνιστική της Basket League, διαδικασία που διεξήχθη μετά από 87 μέρες, και βρέθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους νεοφώτιστους στη 12η θέση και σε άμεσο κίνδυνο.

Το ματς ξεκίνησε με το σκορ στο 81-78 και την κατοχή στους φιλοξενούμενους, ενώ στις κερκίδες υπήρχαν κανονικά φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Ο Σπυριδωνίδης πήρε τη θέση του Μαυροειδή και ο Τσίρος του Νίξον για το Λαύριο.

Το ματς ξεκίνησε με το φάουλ του Σπυριδωνίδη στον Γιανγκ κι εκείνος με 2/2 βολές μείωσε σε 81-80, ενώ ο Κασελάκης με 1/2 βολές διαμόρφωσε το 82-80 στα 17.9’’. Το Λαύριο αστόχησε σε τρίποντο με τον Μπάρλο, ο Σακελλαρίου κέρδισε το φάουλ και με 1/2 βολές έκανε το 83-80. Στην τελευταία επίθεση της ομάδας των ανατολικών προαστίων, ο Γιανγκ αστόχησε σε τρίποντο από το κέντρο και οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου πήραν το ροζ φύλλο.

Το Λαύριο, πάντως, πριν από το τζάμπολ κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του, καθώς: «Στο φύλλο αγώνα καταγράφονται ονόματα παικτών, των οποίων τα δελτία δεν βρίσκονταν στο τραπέζι της γραμματείας».

Επίσης, στις 28 του μήνα θα εκδικαστεί στην ολομέλεια του ΑΣΕΑΔ η αίτηση ανάκλησης-ακύρωσης της συγκεκριμένης απόφασης που έχει κατατεθεί από τους νεοφώτιστους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: