Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Υποψήφιος για… έξοδο ο Ατζαγκούν!!


Υποψήφιος για… έξοδο ο Ατζαγκούν

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποιος μέσος από τον Παναθηναϊκό με την επικείμενη απόκτηση του Λούκας Εβαντζελίστα, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να είναι πρώτος στη σχετική λίστα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται θα φτάσει σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τον δανεισμό του στο «τριφύλλι» από την Ουντινέζε.

Η διάρκεια του δανεισμού αφορά 1,5 έτους, με τους «πράσινους» να έχουν ακόμη έναν παίκτη στη μεσαία τους γραμμή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πιθανή αποχώρηση κάποιου παίκτη από την ομάδα, αφού ήδη υπάρχουν οι Ζέκα, Εσιέν, Αμπέντ, Πράνιτς, Λαγός, Λουντ και Ατζαγκούν.

Επικρατέστερος να αποχωρήσει από την ομάδα είναι ο νεαρός Αφρικανός χαφ, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι επιθυμεί να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στον Φιλανδό άσο.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλού», οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται πως καταβάλουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (έπειτα από τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ), χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το προφίλ του συγκεκριμένου παίκτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: