Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γοδόι: «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις»


Γοδόι: «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις»

Επίσημα στην Γοδόι Κρούζ ο Φερνάντο Γοδόι, όπως ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Με τις καλύτερες αναμνήσεις δήλωσε ότι αποχαιρετά την ομάδα του Περιστερίου ο 25χρονος παίκτης.

Ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο η παραχώρηση του Φερνάντο Γοδόι στην Ντεπορτίβο Γοδόι Κρούζ. Μάλιστα ο Αργεντίνος μέσος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο ενώ ευχήθηκε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έθεσε το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου αλλά και η δήλωση του παίκτη στο site της ομάδας:

«Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ατρόμητου με την Deportivo Godoy Cruz για την παραχώρηση του Φερνάντο Γοδόι.

Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετεγγραφής και το απόγευμα αναχωρεί για την Αργεντινή με ενδιάμεσο σταθμό την Μαδρίτη.

Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο
».

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Γοδόι δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο, τον team manager κύριο Σοφιανό και τους δύο προπονητές κυρίους Γρηγορίου – Δέλλα για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους. Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους γίναμε πολύ καλοί φίλοι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φεύγω κάπως στενοχωρημένος γιατί η ομάδα βάσει της δουλειάς που ξεκίνησε το καλοκαίρι, των συνθηκών δουλειάς και του έμψυχου δυναμικού δεν βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει.

Είμαι βέβαιος όμως ότι τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο θα κάνουν στην συνέχεια αυτό που πρέπει ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουν πετύχει τους στόχους της ομάδας.

Φεύγω από τον Ατρόμητο με τις καλύτερες αναμνήσεις και για τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Θα τον παρακολουθώ συνέχεια και θα πανηγυρίζω κάθε του επιτυχία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: