Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Για ότι καλύτερο ο ΠΑ0Κ στο Τρεντίνο!


Για ότι καλύτερο ο ΠΑ0Κ στο Τρεντίνο

Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ώστε να αντιμετωπίσει την Τρίτη στις 21:30 την Τρεντίνο για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το 3-0 σετ επί του Παναθηναϊκού για τη 13η αγωνιστική της Volleyleague το περασμένο Σάββατο, η αποστολή του «Δικεφάλου» αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για το Μπέργκαμο και, από εκεί, ταξίδεψε οδικώς για το Τρέντο, ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην προσπάθεια να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου και να ελπίζει για συμμετοχή στο CEV Cup.

Την αποστολή στην Ιταλία συνόδευσε ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ, Αντώνης Τσαλόπουλος και ο Κώστας Παϊσιάδης.

Αγωνιστικά προβλήματα δε υπάρχουν γα τον Γιάννη Καλμαζίδη. Οι νταμπλούχοι προπονήθηκαν τη Δευτέρα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας της Τρίτης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου γίνεται εκτενή αναφορά στον αγώνα με τον "Δικέφαλο". Μάλιστα, αναφέρουν πως στα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Νόλικο χρειάζονται πέντε βαθμούς για είναι σίγουροι για την πρώτη θέση.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Τρεντίνο, Ράντοστιν Στόιτσεφ, δήλωσε πως: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με τρεις παίκτες που έχουν διεθνή εμπειρία και έναν πολύ καλό πασαδόρο. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο, σε σύγκριση με αυτό του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, μετά και την αλλαγή προπονητή. Στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο Γιάννης Καλμαζίδης που πέρυσι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ.

Από την πλευρά μας, έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ, που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης για τους «12» του Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται για να παίξει ελεύθερα και, γιατί όχι, να διεκδικήσει τους βαθμούς, καθώς η καλύτερη τρίτη των ομίλων συνεχίζει στο CEV Cup».

Παράλληλα, στο επίσημο site της Τρεντίνο γίνεται ειδική αναφορά στον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και στην πολύ καλή απόδοση των Σεπέδα, Χιμένες και Πέτρογλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: