Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Παράσχος: «Αντιμετωπίσαμε χωρίς κόμπλεξ τον Ολυμπιακό»


Παράσχος: «Αντιμετωπίσαμε χωρίς κόμπλεξ τον Ολυμπιακό»

Στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τρεξίματα των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό εκθείασε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μια μέρα μετά την ισοπαλία με τους «ερυθρόλευκους»

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για τη χθεσινή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό που ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά και για το πιο πιστεύει ότι είναι το ταβάνι της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 64χρονος τεχνικός στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

Για το ότι είναι η ομάδα που ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα: «Πράγματι και στο παιχνίδι του κυπέλλου αλλά και χθες αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό χωρίς κόμπλεξ. Το ευχάριστο για μένα δεν είναι ότι κόψαμε βαθμούς από τον Ολυμπιακό αλλά ότι αυτό το αποτέλεσμα δίνει πολύ καλή ψυχολογία στα παιδιά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πώς μπορεί ένας προπονητής να περάσει στους παίκτες του το να αγωνιστούν χωρίς κόμπλεξ απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει 17 σερί νίκες: «Είμαστε μια ομάδα που μπορεί στα 90 λεπτά να τρέξει πολύ στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν λειτουργήσουν οι βοήθειες και οι αλληλοκαλύψεις είσαι χαμένος. Αν δείτε τα τρεξίματα που κάναμε ήταν πολύ περισσότερα από αυτά του Ολυμπιακού για να μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε. Δείξαμε καλή λειτουργία μέσα στο γήπεδο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου και ήταν πολύ πιο ανοιχτό το παιχνίδι. Στο τέλος του ημιχρόνου ήμασταν άτυχοι που δεν κάναμε δεύτερο γκολ αλλά κινδυνέψαμε κιόλας. Στο δεύτερο δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του Ολυμπιακού».

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο τους είπα ότι αφού κάναμε το 1-0 και θα μπορούσαμε με κάποια αντεπίθεση να κλέψουμε και το ματς. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει και θα υπάρχουν χώροι για να αντεπιτεθούμε, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο τέλος ίσως και να μπορούσαμε να το πάρουμε».

Για το γεγονός ότι έχει πάρει αποτελέσματα απέναντι στον Ολυμπιακό με 5 διαφορετικές ομάδες και για το αν ήταν αλαζόνες οι «ερυθρόλευκοι»: «Δεν νομίζω ότι ήταν αλαζονική η συμπεριφορά τους, ίσως απλά δεν περίμεναν τη δική μας αντίδραση και να δεχθούν το πρέσινγκ που κάναμε στην αρχή του ματς».

Για αυτά που λέγανε για τις φιλικές σχέσεις του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό: «Εμένα με αφορά πάρα πολύ και θέλω να παίζουμε κάθε παιχνίδι με το ίδιο πάθος. Αυτό το περνάμε και στους παίκτες. Θέλουμε να δείξουμε ότι όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Ίσως για τον Ολυμπιακό είχαμε και ένα κίνητρο παραπάνω για αυτά που ακούγονται. Το ίδιο έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια αλλά και με την ΑΕΚ που χάσαμε εύκολα έφταιξε το γεγονός οτι και στα δύο παιχνίδια κάναμε σημαντικά λάθη που μας στοίχησαν γκολ. Στην Α εθνική τα λάθη τα σημαντικά πληρώνονται με γκολ. Τα παιδιά έχουν δείξει ότι είναι πολεμιστές και πουλάνε ακριβά το τομάρι τους».

Για το αν ήταν αυτό το ταβάνι του Πλατανιά: «Η ομάδα έχει ένα σερί καλών εμφανίσεων και έχουμε μια σταθερή πορεία. Νομίζω πως μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Κάνουμε πολλές τελικές αλλά δεν έχουμε αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι που μας στεναχωρεί, αν είχαμε στη διάθεσή μας τον Γιακουμάκη να μπορεί να εναλλάσσεται με τον Ράμος ίσως να ήμασταν καλύτερα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: