Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΠΟ, πού είναι τα λεφτά του ΟΤΕ;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΠΟ, πού είναι τα λεφτά του ΟΤΕ;

Η ΕΠΟ έχει εισπράξει δύο δόσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το 70% που θα έπρεπε να έχει πάει στις ομάδες, αγνοείται.

Με βάση τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τον OTE TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ έχει ήδη εισπράξει δύο δόσεις. Την πρώτη στις 30 Αυγούστου 2015 και τη δεύτερη στις 30 Νοεμβρίου.

Από αυτά τα χρήματα η ΕΠΟ κρατάει το 30% και το υπόλοιπο 70% οφείλει να το αποδώσει στις ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό. Βέβαια και ενώ κοντεύει να τελειώσει ο Ιανουάριος, μέχρι στιγμής στις ομάδες δεν έχει πάει ούτε ένα ευρώ και η τύχη των χρημάτων προς το παρόν… αγνοείται.

Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν σοβαρές νομικές ευθύνες και προεκτάσεις, δεδομένου ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει παραβιάσει κάθε λογική και εύλογη προθεσμία καταβολής των χρημάτων.

Και φυσικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ούτε ειδοποίηση προς τους συλλόγους για το πότε θα τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Την ίδια ώρα και ενώ υπάρχει αυτή η οφειλή, η ΕΠΟ αρνείται προς όλες τις ομάδες κάθε αίτημα για διακανονισμό που κατατίθεται για οφειλές που προκύπτον από πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί.

Αρκετές ομάδες έχουν ζητήσει να υπάρξει ένας συμψηφισμός ανάμεσα στα χρήματα που τους οφείλονται και στα πρόστιμα, όμως η ΕΠΟ αρνείται κάθε τέτοιο αίτημα και ζητά από τους συλλόγους τα χρήματα από τα πρόστιμα σε διάστημα 30 ημερών από την κοινοποίηση τους.

Ακόμα ένα δείγμα της… χρηστής διαχείρισης της ΕΠΟ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: