Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Σφακιανάκης βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μπάρτσα!! (pics+video)


Ο Σφακιανάκης βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μπάρτσα! (pics+video)

Ο Νότης Σφακιανάκης τιμήθηκε από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα και τον πρόεδρό της, Γιάννη Κελλή, στο κέντρο που τραγουδάει! Καψούρης με την Μπάρτσα, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Καψούρης… με την Μπαρτσελόνα είναι ο Νότης Σφακιανάκης!

Ο γνωστός τραγουδιστής βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα και τον πρόεδρό της, Γιάννη Κελλή, στο κέντρο που τραγουδάει, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στο blaugrana.gr.

«Είμαι φίλος της Μπάρτσα, τη σέβομαι και την παραδέχομαι, διότι είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη», είπε ο Νότης, αποκαλύπτοντας: «Έχω πάει στη Βαρκελώνη, την έχω δει από κοντά και τη θαυμάζω για τον τρόπο που αγωνίζεται και για τη φιλοσοφία της».

Ο Νότης έδειξε πολύ διαβασμένος για τους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η Μπάρτσα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ό,τι καλύτερο έχει βγάλει το ποδόσφαιρο και δεν νομίζω να ξαναβγεί κάτι τέτοιο».

«Και πώς να μην είμαι φαν της;», είπε χαρακτηριστικά. «Με αυτά που κάνει στο γήπεδο, αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο είναι τέχνη. Οι παίκτες είναι καλλιτέχνες στο γήπεδο, όπως εμείς στις πίστες και οι ηθοποιοί στο σανίδι».

Ο Σφακιανάκης ευχήθηκε «να συνεχίσει η Μπάρτσα να μας χαρίζει τέτοιες μαγικές στιγμές», ενώ για τον Λιονέλ Μέσι είπε ότι «είναι μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο».

Ο Νότης, ο οποίος επισήμανε ότι «η Μπάρτσα έχει ξεφύγει σε πολλά πράγματα και είναι έτη φωτός μπροστά από όλες τις άλλες ομάδες στον κόσμο σε τρόπο παιχνιδιού και φιλοσοφίας», προέτρεψε την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο, γιατί «αυτό είναι που μετράει και αξίζει τον θαυμασμό όλων» και ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και το βροντερό παρών που έδωσαν 250 άτομα-μέλη της Λέσχης στη «Fantasia».

inner



inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: