Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Το βρήκε τελικά το «μαρούλι»!


Το βρήκε τελικά το «μαρούλι»

Το όνομα του Νορντίν Άμραμπατ “έπαιξε” πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό σε τρεις συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Το όνομα του Νορντίν Άμραμπατ “έπαιξε” πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό σε τρεις συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους. Μάλιστα την πρώτη φορά (το καλοκαίρι του 2013) οι “ερυθρόλευκοι” είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη από τη Γαλατασαράι, σε σημείο μάλιστα που ο ελληνικός Τύπος να θεωρεί δεδομένη την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η δουλειά όμως δεν έγινε στο παρά...ένα και αυτό λόγω κάποιων απαιτήσεων της τουρκικής ομάδας για οψιόν απόκτησης των δικαιωμάτων του παίκτη. Θυμηθήκαμε το όνομα του Μαροκινού επειδή διαβάσαμε την είδηση περί μεταγραφής ρεκόρ του 28χρονου εξτρέμ από τη Μάλαγα στη Γουότφορντ, έναντι σχεδόν εννέα εκ. ευρώ.

Τον Γενάρη του 2014 το όνομα του Άμραμπατ επανήλθε στο “προσκήνιο” για τους Πειραιώτες αλλά ο παίκτης κατέληξε στη Μάλαγα, με τον Ολυμπιακό πάντως να προσπαθεί να πάρει τον παίκτη και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, με προπονητή τον Μίτσελ.

Τελικά η ισπανική ομάδα είχε δώσει 3,5 εκ. ευρώ για ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη, πιστεύοντας έκανε μια καλή επένδυση.

Οι Ισπανοί δεν έκαναν λάθος, πούλησαν ενάμιση χρόνο μετά τον παίκτη στη Γουότφορντ με τα διπλά και πλέον λεφτά και είναι φυσικά όλοι... χαρούμενοι.

Ο παίκτης που θα παίξει στην πρέμιερ λιγκ με συμβόλαιο δύο εκ. ευρώ το χρόνο. Η Μάλαγα που θα βάλει στα ταμεία της σχεδόν εννιά εκ. ευρώ αλλά και ο Ισπανός τεχνικός της Γουότφορντ, Κίκε Φλόρες ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μεγάλη χαμένη, η Γαλατά.

Η Μάλαγα “πίστεψε” τον παίκτη και τελικά το βρήκε το “μαρούλι”.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: