Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Περιμένει κόσμο στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ!


Περιμένει κόσμο στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του ματς στην Ξάνθη έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ, καλώντας του φιλάθλους του να μεριμνήσουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίου ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στον αγώνα

Η κοντινή απόσταση της Ξάνθης από τη Θεσσαλονίκη είναι σίγουρο ότι θα κάνει αρκετούς από τους φίλους του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν μέχρι την ακριτική πόλη.

Έτσι με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση που αναμένεται να υπάρξει, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεριμνήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αγορά εισιτηρίου, αφού υπάρχει πιθανότητα να μην μπορούν να εξασφαλίσουν είσοδο στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα είναι διαθέσιμα μέσω:

A) Internet, στην σελίδα viva.gr

B) Καταστήματα PUBLIC Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις παρακάτω θύρες:
Θύρα Δ με τιμή 20€
Θύρα Γ1 με τιμή 25€

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.Τέλος επισημαίνεται ότι όσοι φίλοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο για την αρχική ημερομηνία του αγώνα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κανονικά για να εισέλθουν στο γήπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: