Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«Κληρώνει» του Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό!!


«Κληρώνει» του Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ουντινέζε για το δανεισμό του Λούκα Εβαντζελίστα. Το σημείο-κλειδί για συμφωνία. Θέμα με Ατζαγκούν, αποχωρεί ο Νίνης

Αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν άμεσα την υπόθεση του δανεισμού του Λούκας Εβαντζελίστα από την Ουντινέζε παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό, καθώς το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα περίπου δύο εβδομάδες.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή τον «εκλεκτό» του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους… πορεία στην Ουντινέζε και ξέρει απόλυτα τι μπορεί να ζητήσει από τον νεαρό χαφ και μπορεί να προσφέρει.

Το «αγκάθι» που υπάρχει από την έναρξη των διαπραγματεύσεων δεν έχει ξεπεραστεί, καθώς η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά 18μηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενώ από την άλλη η Ουντινέζε –δείγμα του ότι υπολογίζει τον παίκτη- δεν συζητά αυτό το ενδεχόμενο, παρά μόνο έναν εξάμηνο δανεισμό και μάλιστα χωρίς τον ορισμός κάποιας ρήτρας.

Από τις διαπραγματεύσεις έχει σημειωθεί πρόοδος, με τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές να εντοπίζεται στον εξάμηνο δανεισμό και κατόπιν να οριστεί μια οψιόν για ανανέωση της συμφωνίας μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-2017 (όπως επιθυμεί το «τριφύλλι») ή μέχρι τον Δεκέμβριου του 2016 (όπως επιθυμεί η Ουντινέζε).

Εφόσον οι δυο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία, ώστε και η Ουντινέζε να είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μείνει πίσω η εξέλιξη του παίκτη, αλλά και ο Παναθηναϊκός να τον έχει όσο το δυνατόν περισσότερο στο ρόστερ του, τότε από Τρίτη-Τετάρτη ο Βραζιλιάνος θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από τη στιγμή που ο Λούκας Εβαντζελίστα έρθει τελικά στον Παναθηναϊκό, αυτομάτως περισσεύει ένας ποδοσφαιριστής στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να είναι ο πιθανότερος υποψήφιος προς αποχώρηση με πώληση, αφού ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει πιο ψηλά στις επιλογές του τον Ρόμπιν Λουντ που ήταν ο αμέσως επόμενος… επίφοβος για τη θέση του.

Τέλος, ο Νίνης συμφώνησε με τη Σαρλερουά, με τον Παναθηναϊκό να έχει ως μοναδική απαίτηση ένα 20% σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή από τους Βέλγους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: