Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Βίτορ: «Θα δώσουμε απαντήσεις στην Ξάνθη»!


Βίτορ: «Θα δώσουμε απαντήσεις στην Ξάνθη»

Την άποψη ότι αν ο ΠΑΟΚ αποφύγει τα λάθη και κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θα δώσει «απαντήσεις» στα Πηγάδια, εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ, με αφορμή το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Για τις δυσκολίες που κρύβει για τον ΠΑΟΚ η αυριανή (20/01) εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη για την 16η αγωνιστική της Super League, μίλησε στη Nova ο Μιγκέλ Βίτορ. «Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ είναι πάντα δύσκολα εκεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο δικέφαλος του βορρά, ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι πρέπει να αποφύγει τα λάθη και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. «Πιστεύω ότι θα δώσουμε απαντήσεις και θα πάρουμε την νίκη» ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά, ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε:

-για το παιχνίδι στην Ξάνθη:

«Συνήθως είναι δύσκολα εκεί. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ είναι πάντα δύσκολα εκεί. Ένας λόγος ακόμα στην προκειμένη περίπτωση που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Είναι περίπλοκο. Αλλά έχουμε καλό ρόστερ και μπορούμε να αλλάξουμε πολλούς παίκτες, που έχουν ποιότητα και πιστεύω ότι θα δώσουμε απαντήσεις την Τετάρτη και θα πάρουμε την νίκη» .

-το που μπορεί να κριθεί η αναμέτρηση, λαμβάνοντας υπόψη και τις καιρικές συνθήκες:

«Ελπίζω αυτή την φορά να μην έχει χιόνι και να μπορέσουμε να παίξουμε. Περιμένουμε πάντως κρύο όλη την εβδομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος και να μην δεχθούμε εύκολο γκολ. Έχουμε ποιότητα μπροστά και αν κρατήσουμε το μηδέν πιστεύω ότι θα σκοράρουμε έστω και ένα τέρμα. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο σχήμα και να επικεντρωθούμε στις στημένες φάσεις, καθώς είναι πολύ σημαντικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν κάνουμε όλα τα παραπάνω και είμαστε επιθετικοί θα πάρουμε την νίκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: