Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ξεχνάει τις κόντρες και καλεί Ντιέγκο Κόστα στην Παρί ο Νταβίντ Λουίζ!


Ξεχνάει τις κόντρες και καλεί Ντιέγκο Κόστα στην Παρί ο Νταβίντ Λουίζ

Πρόσκληση στον Ντιέγκο Κόστα να απαρνηθεί την Τσέλσι για το χατίρι της Παρί, έστειλε ο Νταβίντ Λουίζ, που αφήνει στην άκρη τις αντιπαραθέσεις του με τον Ισπανό επιθετικό.

Ανοικτή πρόσκληση για το Παρίσι, έστειλε στον Ντιέγκο Κόστα ο Νταβίντ Λουίς, προτείνοντάς του να πει το «ναι» σε περίπτωση που έχει το καλοκαίρι πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί να τσαντίσει τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, όμως ο Βραζιλιάνος διεθνής που έφυγε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2014, θέλει να δελεάσει τον Ισπανό επιθετικό, τονίζοντας του ότι η ομάδα του Παρισιού διαλέγει τους κορυφαίους.

Μάλιστα ο παίκτης της Παρί, αφήνει στο παρελθόν τις κόντρες που είχαν οι δυο τους στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας την ποιότητα του επιθετικού της «μπλε».

Όλα αυτά την ώρα που στην Αγγλία φουντώνουν τα σενάρια για την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα το καλοκαίρι, μαζί με τους Όσκαρ, Κουρτουά και Αζάρ.

«Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο και αποτελεί στόχο της κάθε ομάδας. Στην Παρί έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να παίρνουν πάντα τους καλύτερους. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντιέγκο Κόστα που μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως. Έχουμε κάποιες κόντρες στο γήπεδο, αλλά αυτό μένει μόνο όσο διαρκή το ματς» σχολίασε ο Νταβίντ Λουίζ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: