Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γρηγορίου και στο βάθος «Ελέ» για Βέροια!!


Γρηγορίου και στο βάθος «Ελέ» για Βέροια

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας και ήδη η ομάδα της Ημαθίας ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Σε πρώτο πλάνο ο Γρηγορίου και στο βάθος Ελευθερόπουλος.

Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Γεωργιάδη αναζητούν στη Βέροια, με την ομάδα της Ημαθίας να αναζητά τον επόμενο προπονητή της.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» η άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου που είναι χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο, να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο.

Ταυτόχρονα, στο μυαλό των ανθρώπων της «βασίλισσας του Βορρά» και κυρίως του Θοδωρή Καρυπίδη, υπάρχει και η περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που είναι σχετικά δύσκολη, αφού ο τεχνικός του Πανθρακικού προφανώς θέλει να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που έχει αναλάβει στην ομάδα της Θράκης.

Πάντως ο κατάλογος με τα ονόματα για τον διάδοχο του Γιώργου Γεωργιάδη δεν τελειώνει εκεί, με τους Σάββα Παντελίδη, Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Χριστόπουλο να βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: