Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γιάνκοβιτς: «Δεν αφήνουμε τα σχόλια να μας επηρεάσουν»


Γιάνκοβιτς: «Δεν αφήνουμε τα σχόλια να μας επηρεάσουν»

Ιδανικό χαρακτήρισε το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς εν όψει Κουμπάν. «Έχει κάνει σπουδαία δουλειά ο κόουτς Μπαρτζώκας». Ο Γκ. Μπιέντοφ είπε: «του ξέρουμε πολύ καλά».

Δυνατός, παρά τα όσα αρνητικά σχόλια ακούγονται, είναι ο Παναθηναϊκός όπως τόνισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Κούμπαν, όπου την Πέμπτη (21/01, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του «Top 16» της Ευρωλίγκας.

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ σχολίασε ότι η ομάδα του γνωρίζει πολύ καλά αυτήν του Γιώργου Μπαρτζώκα και πως πρέπει να πατήσει πάνω στο γεγονός ότι αποχώρησε ο Φεσένκο από τους Ρώσους.

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όντας τραυματίας αναφέρθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

«Τους ξέρουμε πολύ καλά. Η διαφορά είναι ότι τώρα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, αγωνίζεται ο Ράντολφ», είπε το μέλος του τεχνικού τιμ και πρόσθεσε: «Διαθέτουν πολλούς παίκτες που ψάχνουν το σκορ. Εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους ψηλούς μας γιατί η Κουμπαν επέλεξε να αφήσει τον Φεσένκο κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Από μέρους του, ο Έλληνας φόργουροντ, τόνισε: «Δεν υπάρχει χώρος για να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας ή το διπλανό μας. Κρατάμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό κι έτσι δεν αφήνουμε τα όποια σχόλια να μας επηρεάζουν. Κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα και είναι δεδομένο ότι κρινόμαστε.

Η Λοκομοτίβ δεν έχει βρει το… κουμπί μας. Έχουν ένα μεγάλο σκόρερ, όπως είναι ο Ντιλέινι. Δεν αναιρώ ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά. Έχουν καλή κυκλοφορία. Επί της ουσίας δεν θέλουμε να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους
».

Ο 22χρονος γκαρντ, που επέστρεψε στη δράση στον αγώνα με τον Άρη, είπε: «Το χειρότερο τόσο καιρό είναι να βρίσκεσαι στην άκρη του πάγκου. Έκανα τέσσερις μήνες για να πατήσω στο παρκέ. Δόξα τω Θεώ πλέον είμαι υγιής και σκέφτομαι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: