Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Απαγορεύονται τα γκολ: Οι τέσσερις τερματοφύλακες που… κατέβασαν ρολά!!!


Απαγορεύονται τα γκολ: Οι τέσσερις τερματοφύλακες που… κατέβασαν ρολά!

Ήρωες δεν είναι μόνο οι γκολτζήδες και αυτήν την αγωνιστική το… εμπεδώσαμε για τα καλά! Το sportfm.gr βγάζει το καπέλο στους τέσσερις Έλληνες τερματοφύλακες που δεν άφησαν να περάσει ούτε… μύγα!

Σώνει και καλά να κλέψουν τη δόξα των επιθετικών!

Λες και κάποιος τους «κούρδισε» την περασμένη βδομάδα, τους προσέβαλε και συνεννοήθηκαν για να… κατεβάσουν τα ρολά!

Εκτός, βέβαια, αν για όλα φταίει ο… Κώστας Δαύκος.

Αυτός το ξεκίνησε, στο Κύπελλο, την περασμένη Πέμπτη, μέσα στην Τούμπα.

Άσχετα αν… έσκασε, πια και δέχτηκε τρία γκολ, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Καλλονή, το παιδί κόντεψε να αποκρούσει ακόμη και τα σουτ των μπολ μπόι στα βοηθητικά τέρματα!

Άρα, ή ζήλεψαν οι υπόλοιποι, ή απλά αποφάσισαν να εκδικηθούν για το γεγονός πως είναι τέτοια η άτιμη η θέση, που και το ματς της ζωής σου να κάνεις, αν το φας, οι γκολτζήδες θα πάρουν τη δόξα.

Είπαν, λοιπόν, να τους σταματήσουν και να γίνουν εκείνοι, Έλληνες και οι τέσσερις, οι πρωταγωνιστές της 18ης αγωνιστικής της Super League!

Το sportfm.gr τους βγάζει το καπέλο και σας τους παρουσιάζει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ


Από το… ανάθεμα, στην αποθέωση! Και μόνο να σκεφτεί κανείς πως μόλις πριν έναν μήνα… ένα ΟΑΚΑ δεν του επέτρεψε να κάνει ήρεμες γιορτές, αρκεί για να καταλάβει πόσο… ρουφιάνα είναι η θέση του τερματοφύλακα. Ο Γιάννης Ανέστης έχει ακούσει πολλά. Από πέρυσι, ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη. Μετά, δε, το απίστευτο… τσαφ που έκανε με τον Λεβαδειακό, στις 21 Δεκεμβρίου, στο ντεμπούτο του -λόγω του τραυματισμού του Μπαρόχα- στη Super League με τη φανέλα της ΑΕΚ, ό,τι… άκουγε μέχρι τότε, πολλαπλασιάστηκε.

inner

Ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως το πήρε προσωπικά. Στα Χανιά έβγαλε τετ-α-τετ, διατηρώντας το μηδέν και παίζοντας κομβικό ρόλο στο «διπλό» της Ένωσης. Στη Λιβαδειά, για το Κύπελλο, σε ένα ματς με τρομερό αέρα, ήταν άψογος. Την περασμένη αγωνιστική, στο ΟΑΚΑ, απέκρουσε το πέναλτι του Νιέτο της Ξάνθης και έβαλε τις βάσεις για άλλη μία «κιτρινόμαυρη» νίκη. Για να φτάσουμε στο κυριακάτικο παιχνίδι, όπου απέκρουσε το πέναλτι ΚΑΙ του Τσουκαλά, όντας και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και «αναγκάζοντας», πια, τους ΑΕΚτζήδες -και τον Πογέτ- να αναρωτιούνται, όχι αν μπορεί να σταθεί στη Super League, αλλά αν είναι καλύτερο να πάρει τη θέση του στον πάγκο ο Μπαρόχα…

inner



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


Τοίχος… πραγματικός! Σαν να ένιωσε υποχρεωμένος να… παίξει μόνος του τον Πανθρακικό, μετά την αποβολή του συμπαίκτη του, του Κουτρομάνου, στο 40’. Επιβλητικός ο Κυριακίδης του Παναιτωλικού και αυτός… κατέβασε ρολά στην Κομοτηνή, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του παραλίγο να κάνει… μηδέν τελικές.

inner

Ο 29χρονος γκολκίπερ έβγαλε την κοντινή προβολή του Ίγκορ στο 50’, την -διπλή- απόκρουση του ματς, όμως, την έκανε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν πρώτα… βούτηξε στη σουτάρα και πάλι του Βραζιλιάνου επιθετικού του Πανθρακικού και ταχύτατα, σηκώθηκε, για να ξαναπέσει με το πόδι και να βγάλει και την προσπάθεια του Νιτγκινί!



ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ


Ο άνθρωπος που σταμάτησε, κυριολεκτικά, μόνος του τον Παναθηναϊκό! Ο Πανιώνιος έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια του, ο Σωκράτης Διούδης, όμως, ήταν εκεί… Συνέχεια. Παντού! Ο 22χρονος, που, για όσους δεν θυμούνται, το 2012, στο Ευρωπαϊκό U-19 της Εσθονίας, είχε… κατεβάσει τα ρολά στον ημιτελικό με τους Άγγλους, μπαίνοντας στο ματς λόγω της αποβολής του Καπίνου και αποκρούοντας πέναλτι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μαζί με… καμπόσες ακόμα επεμβάσεις στη συνέχεια, για να περάσει, τελικά, η Εθνική μας στον τελικό με γκολ του Λυκογιάννη στην παράταση.

inner



Ο Μακεδόνας, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του Άρη, ήταν απολαυστικός, την Κυριακή, στη Λεωφόρο, θυμίζοντας σε όλους για ποιον λόγο τον απέκτησε -σχεδόν τζάμπα, με 200.000 από τους «κίτρινους», που μόλις είχαν πέσει και… ξεπουλούσαν- η Μπριζ το 2014. Προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής, ο Διούδης ήρθε δανεικός στη Νέα Σμύρνη και με εμφανίσεις σαν και αυτήν αφενός δικαιώνει απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αφετέρου δείχνει πως το μέλλον είναι δικό του.

inner



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Στο γκολ του Φορτούνη, κοντράρει η μπάλα στο σουτ του Ντουρμάζ, και δίνει… ριμπάουντ στον Έλληνα μέσο. Νωρίτερα, ωστόσο, στο 39’, στο 42’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έχει… βροντοφωνάξει «όχι», διατηρώντας το προβάδισμα του Πλατανιά.

inner

Ο 28χρονος από το Μαρτίνο της Βοιωτίας, όμως, θα κάνει την απόκρουση του αγώνα στα… χασομέρια! Στην ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πουλίδο, θα κάνει ένα μικρό βηματάκι πίσω και με τα ακροδάχτυλά του θα πετάξει την μπάλα κόρνερ, δίνοντας έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του και σταματώντας το σερί νικών του Ολυμπιακού.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: