Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ρε Κλίπερς, βάλτε και κάνα… τρίποντο!!


Ρε Κλίπερς, βάλτε και κάνα… τρίποντο

Νύχτα ξεκίνησαν (ώρα δική μας), ξημέρωσε κι ακόμα… τρίποντα έβαζαν οι Κλίπερς! Σε ένα παλαβό παιχνίδι στο Λ.Α. όπου ευστόχησαν 22 φορές από τα 7,25 η εκπληκτική εμφάνιση του Ρέντικ λύγισε τους Ρόκετς.

Αν δεν ήταν ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της σεζόν, θα μπορούσε να είναι διαγωνισμός τριπόντων.

Σε μια εκπληκτική παράσταση των δυο ομάδων πίσω από τα 7,25, όπου οι Κλίπερς είχαν το αδιανόητο 22/37 τρίποντα, η ομάδα του Λ.Α. λύγισε με 140-132 τους Ρόκετς.

Παρόλο που έχασαν προβάδισμα 16 πόντων στην τελευταία περίοδο και αναγκάστηκαν να πάνε σε παράταση, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την απίστευτη εμφάνιση του Ρέντικ (που είχε 40 πόντους με 9/12 τρίποντα) και επέστρεψαν στις νίκες.

Ακόμα περισσότερο… διήρκεσε το παιχνίδι στη Σάρλοτ, όπου οι Χόρνετς χρειάστηκαν δυο παρατάσεις για να επικρατήσουν των Τζαζ (124-119). Και θα ήταν δύσκολο να μην το κάνουν, από τη στιγμή που ο Κέμπα Γουόκερ «δαιμονίστηκε» και σταμάτησε στους 52 πόντους (με 14/15 ελεύθερες βολές, 16/34 σουτ, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ).

Συναρπαστικό ματς έγινε και στο Μέμφις, με το προβάδισμα να αλλάζει 18 φορές χέρια και την ισοπαλία να εμφανίζεται 14 φορές, πριν οι Γκρίζλις λυγίσουν τελικά τους Πέλικανς (101-99) και πανηγυρίσουν την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Όσο για τους Μπλέιζερς, επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι είναι αλλοπρόσαλλοι και μετά τη συντριβή στη Φιλαδέλφεια, καθάρισαν τους δυνατούς Ουίζαρντς μέσα στην Ουάσινγκτον (108-98), χάρη κυρίως στους 25 πόντους του ΜακΚόλουμ.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: