Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Θέμα στο BBC ότι έχασε βαθμούς ο Ολυμπιακός!! (pic)


Θέμα στο BBC ότι έχασε βαθμούς ο Ολυμπιακός (pic)

Διεθνή είδηση αποτελεί η πρώτη απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στη Super League, με το βρετανικό BBC να κάνει εκτενή αναφορά στην ισοπαλία των «ερυθρολεύκων» με τον Πλατανιά.

Ο Πλατανιάς «φρέναρε» τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, σταματώντας το σερί των 17 συνεχόμενων νικών που έτρεχε μέχρι χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός.

Η φετινή φρενήρης πορεία των νταμπλούχων Ελλάδας είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα τα μεγάλα αθλητικά ειδησεογραφικά δίκτυα, που αναφέρθηκαν στην πρώτη απώλεια των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.

Ανάμεσα σε αυτά η ηλεκτρονική έκδοση του ΒΒC που σχολίασε την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Χανιά, με αναφορά στο αήττητο που έτρεχε ο Ολυμπιακός από τον περασμένο Μάιο.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει, ότι η απώλεια βαθμών αποτελεί πρωτοφανή αίσθηση για τους φίλους του Ολυμπιακού, μιας και η ομάδα τους δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ενώ χαρακτηρίζει τον Πλανατανιά ως «κακό δαίμονα» των πρωταθλητών Ελλάδας, μιας και ήταν η ομάδα που απέσπασε ισοπαλία από τους «ερυθρολεύκους» στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της περσινής σεζόν.

Βέβαια στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως δεν χρειάζεται να τα «βάψει μαύρα» η ομάδα του Πειραιά, αφού η ΑΕΚ που ακολουθεί, βρίσκεται αρκετά μακριά στη βαθμολογία, με 16 βαθμούς να τη χωρίζουν από τους πρωτοπόρους.

Δείτε το θέμα στο site του BBC

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: