Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται για υπογραφές ο Εβαντζελίστα!!


Έρχεται για υπογραφές ο Εβαντζελίστα

Σε συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Λούκας Εβαντζελίστα, ήρθε ο Παναθηναϊκός. Αύριο Τρίτη (19/01) έρχεται στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός για τα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν δύο εβδομάδες, οι «πράσινοι» βρήκαν τη χρυσή τομή με την Ουντινέζε και ο παίκτης ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», οι δύο ομάδες συμφώνησαν στον 18μηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, με τους Ιταλούς να κάνουν πίσω σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκεια (αρχικά ήθελαν 6 μήνες ή το αργότερο 12) και τους «πράσινους» να μην επιμένουν να μπει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Από πλευράς «τριφυλλιού» δεν επιβεβαιώνονται οι συγκεκριμένοι όροι της συμφωνίας, αλλά η ουσία είναι ότι ο 23χρονος άσος έρχεται αύριο (19/01) το απόγευμα στην Αθήνα για να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: