Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«Τρέχουν» για το δελτίο του Κεϊτά στον Ατρόμητο!


«Τρέχουν» για το δελτίο του Κεϊτά στον Ατρόμητο

Σαφής ικανοποίηση υπάρχει στον Ατρόμητο για την έναρξη συνεργασίας με τον Πολ Κεϊτά, με τον παίκτη να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό αν φτάσει έγκαιρα το δελτίο του.

Μια μεταγραφή για την οποία συμφώνησαν όλοι στον Ατρόμητο πρόκειται αυτή του Πολ Κεϊτά που είχε μείνει ελεύθερος από την Καλλονή.

Τραϊανός Δέλλας, Γιάννης Αγγελόπουλος και φυσικά ο Γιώργος Σπανός συμφωνούσαν εξ αρχής και απόλυτα με την πραγματοποίηση του deal από τη στιγμή που έπεσε το όνομά του στο «τραπέζι», διότι το μέλλον του Φερνάντο Γοδόι στον Ατρόμητο ήταν ούτως ή άλλως αβέβαιο.

Όταν «κλείδωσε» η απόφαση για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή (όταν έφτασε δηλαδή η πρόταση για πώληση του Γοδόι), από τον Ατρόμητο δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν ούτε τον Ηρακλή, ούτε άλλη ομάδα να τον διεκδικήσει, ενώ και ο παίκτης ήθελε Ατρόμητο, επιθυμώντας για πρώτη φορά να αγωνιστεί στην Αθήνα σε μια ομάδα απόλυτα φερέγγυα σε οικονομικό επίπεδο, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στην εξέλιξη της καριέρας του και του ταλέντου του.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας στην οποία «έπεσαν» και οι υπογραφές, οι ιθύνοντες της ομάδας, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Τραϊανός Δέλλας, μετέφεραν στον παίκτη την πλήρη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, θέλοντας έτσι να τον «φτιάξουν» και ψυχολογικά.

Είναι χαρακτηριστικό τι ο παίκτης υπολογίζεται για την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, ωστόσο αν θα βρίσκεται στην τελική 18άδα (αφού συνήθως ο Τραϊανός Δέλλας παίρνει 19 παίκτες) θα εξαρτηθεί από το αν θα φτάσει το δελτίο του εγκαίρως. Για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι των Περιστεριωτών κάνουν αγώνα δρόμου και να είναι ο Σενεγαλέζος στον πάγκο για το ματς της Τετάρτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: