Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Λυκογιάννης: «Δεν αντέξαμε το… ξύλο του Ολυμπιακού»


Λυκογιάννης: «Δεν αντέξαμε το… ξύλο του Ολυμπιακού»

Το πολύ δυνατό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ειδικά στην άμυνα, ήταν δύσκολο να το αντέξουν οι παίκτες του Κολοσσού για πολλή ώρα, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα των Ροδιτών.


Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Άρης Λυκογιάννης από την εμφάνιση του Κολοσσού στην ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή των Ροδιτών να τονίζει πως το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δυνατή άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο που αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι και σωστοί. Δεν δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στον Ολυμπιακό και τον κρατήσαμε χαμηλά. Επιθετικά, εκτός από τα τρία-τέσσερα πρώτα λεπτά, προσαρμοστήκαμε σε αυτά που μας έδινε ο Ολυμπιακός και έτσι καταφέραμε να τον χτυπήσουμε εκεί που έπρεπε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό κυρίως για δύο λόγους. Αμυντικά στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 25 πόντους, την ώρα που είχαμε δεχθεί 30 σε όλο το πρώτο ημίχρονο κι ότι επιθετικά, εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στο στιλ του Ολυμπιακού που είναι η επαφή και το… ξύλο. Είναι δύσκολο για τους συγκεκριμένους παίκτες να προσαρμόζονται σε τέτοιες επαφές και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφήνουμε πίσω μας το ματς γιατί πρέπει να ξεκουραστούμε και να μπούμε στην προετοιμασία για το ματς με το Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Χρήστος Σαλούστρος, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά, καθώς ο Ολυμπιακός ερχόταν από την ήττα από την Μπάμπεργκ και ξέραμε πως θα έρθει εδώ για να δείξει τον καλύτερό του εαυτό. Το ημίχρονο έκλεισε ισορροπημένα, αλλά στο δεύτερο αδειάσαμε από ενέργεια και κάναμε πολλά λάθη και σε ματς με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να τα κάνεις. Από αύριο το ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς στο Ρέθυμνο που θέλουμε να το πάρουμε και θα δώσουμε το 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: