Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα ήταν το κλειδί»


Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα ήταν το κλειδί»

Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και με τη συνολική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Χαίρομαι που είμαι για άλλη μία φορά εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω στον κόσμο της Ρόδου που δεν ξεχνάει την προσφορά μου στην ομάδα και να ξέρει ότι τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Όσον αφορά το παιχνίδι ήμασταν καλοί αμυντικά. Ακόμη πιο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεχθήκαμε μόνο 30 πόντους, αλλά στην επίθεση ήμασταν λίγο βιαστικοί και χωρίς σωστές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο πρώτον κάναμε καλύτερη δουλειά στο ανοικτό γήπεδο και δεύτερον ότι είχαμε υπομονή και γυρίσαμε την μπάλα, βρίσκοντας τον ελεύθερο παίκτη. Γι’ αυτό πιστεύω πως το κλειδί ήταν και πάλι η άμυνά μας. Όταν μία επιθετική ομάδα, όπως ο Κολοσσός, σου βάζει μόνο 53 πόντους στην έδρα του, σημαίνει πως η άμυνά μας ήταν το κλειδί γιατί μας έδωσε και ρυθμό στην επίθεση. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Το κλειδί ήταν η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου και η συγκέντρωση στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: