Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Νοβίτσκι δεν θα γεράσει ποτέ!!


Ο Νοβίτσκι δεν θα γεράσει ποτέ!

Ικανός να παίζει μέχρι τα… 45 του έδειξε για μια ακόμη φορά ο Ντιρκ Νοβίτσκι! Το double-double του αγέραστου Γερμανού (31 πόντοι, 11 ριμπάουντ) οδήγησε τους Μάβερικς σε δύσκολη νίκη επί των Σέλτικς.

Τα χρόνια περνάνε, αλλά οι πλάτες του Ντιρκ Νοβίτσκι αντέχουν ακόμη για να κουβαλούν τους Μάβερικς.

Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Γερμανό, που έκανε double-double με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ, η ομάδα του Ντάλας ξεπέρασε το εμπόδιο των Σέλτικς.

Έστω κι αν πήγε λοιπόν να αυτοκτονήσει, χάνοντας διαφορά 17 πόντων, εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική παρουσία και των Γουίλιαμς (20 πόντοι) και Πατσούλια (19 ριμπάουντ) και επικράτησε στην παράταση με 118-113.

Αντίθετα, με ευκολία καθάρισαν οι Ατλάντα Χοκς τους Ορλάντο Μάτζικ. Εκμεταλλευόμενα και την απουσία του Ολαντίπο τα «γεράκια» έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 98-81, χάρη στον επιθετικό πλουραλισμό που προσέφεραν οι Χόρφορντ (15 πόντοι), Τιγκ (14 πόντοι), Μίλσαπ (13 πόντοι και 11 ριμπάουντ).

Όσο για τους Ράπτορς, δυσκολεύτηκαν περισσότερο του αναμενομένου απέναντι στους Νετς, ωστόσο το γνωστό δίδυμο Ντε Ρόζαν-Λάουρι τους ξελάσπωσε και πάλι και με 30 και 31 πόντους αντίστοιχα, τους οδήγησε στη νίκη με 112-100.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: