Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Παίκτες Χανίων: «Από 1η Φλεβάρη δεν θα μπορούμε να πληρωθούμε»!


Παίκτες Χανίων: «Από 1η Φλεβάρη δεν θα μπορούμε να πληρωθούμε»!

Κλίμα αβεβαιότητας στον ΑΟΧ, καθώς, μετά την παραίτηση του προέδρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη, οι παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αποκαλύπτουν πως από 1η Φεβρουαρίου δεν θα μπορούν να πληρωθούν!

Σε ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου, μέσω ανακοίνωσης, προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Ο. Χανιών, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά, με την παραίτηση του προέδρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι αρχηγοί της ομάδας, Μπριλάκης και Παγώνης και αναφέρουν πως έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα μπορούν να πληρωθούν από την 1η Φεβρουαρίου, καθώς η ομάδα θα είναι… ακέφαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά, ύστερα από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και ύστερα από την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε δημόσια απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδος.

Έως και σήμερα, ο πρόεδρος ήταν συνεπής στις οικονομικές μας απαιτήσεις και πληροφορούμαστε πως από 1η Φεβρουαρίου δεν θα μπορούμε να πληρωθούμε διότι η ομάδα θα είναι ακέφαλη.

Η κατάστασή μας είναι σε αβεβαιότητα και η οικογένειά μας και το μέλλον μας κρίνεται από το μέλλον της ομάδος.

Οι αρχηγοί της ομάδος
Χάρης Μπριλάκης
Τάσος Παγώνης
Ως εκπρόσωποι όλων των ποδοσφαιριστών».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: