Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Λαγός: «Να δίνουμε και την ψυχή μας»


Λαγός: «Να δίνουμε και την ψυχή μας»

Αν ο Παναθηναϊκός είχε δείξει το ίδιο πρόσωπο κόντρα στον Ατρόμητο, όπως στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήταν πολύ διαφορετικά, σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό.

Σε αντίθεση με τα άλλα χρόνια, αυτό που δεν έχει φέτος ο Παναθηναϊκός, είναι η ψυχή που δεν βγάζει στο γήπεδο και πρέπει από εδώ και πέρα να συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Παναθηναϊκό
«Χρειαζόταν αντίδραση και νομίζω το κάναμε. Μετά τον Ατρόμητο όλοι ήμασταν απογοητευμένοι. Μιλήσαμε μεταξύ μας μέσα στην εβδομάδα και με τον προπονητή. Είπαμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν γίνεται δύο χρόνια να είμαστε η ομάδα που είμαστε, να έχουμε ψυχή και πάθος και να μην το βγάζουμε φέτος καθόλου. Αυτό ήταν και το κλειδί σήμερα και γι αυτό πήραμε τη νίκη. Και με δέκα παίκτες δείξαμε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να δίνουμε το 100%, να δίνουμε όλοι την ψυχή μας, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι οι νίκες και το καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν. Το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα. Δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και το πάθος. Από εκεί και πέρα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε με το ίδιο πάθος που παίξαμε σήμερα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λαγού.

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Αν είχαμε αυτό το πρόσωπο θα ήταν διαφορετικά στον Ατρόμητο. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω δυστυχώς, έγινε ό,τι έγινε. Απογοητευτήκαμε πάρα πολύ, μας πείραξε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να δείξουμε μια αντίδραση. Την κάναμε με τον ΠΑΣ, αλλά χρειάζεται και συνέχεια. Έχουμε ντέρμπι μπροστά μας, είναι καλό αυτό, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό ματς, ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε και για τον κόσμο που τον έχουμε πικράνει. Νομίζω ότι όπως τελειώσαμε σήμερα θα συνεχίσουμε με τον ΠΑΟΚ και στα υπόλοιπα παιχνίδια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: