Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

«Λαβωμένος» ο Παναθηναϊκός – Πρώτη για Ουίλιαμς!


«Λαβωμένος» ο Παναθηναϊκός – Πρώτη για Ουίλιαμς

Δεν παίζουν κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών οι Διαμαντίδης και Γκιστ. Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Έλιοτ Ουίλιαμς, πρόβλημα με Κούζμιτς.

Λειψός θα παίξει ακόμα μια φορά ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Πατρών την Δευτέρα δίχως τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Τζέιμς Γκιστ.

Ο αρχηγός έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ο Αμερικανός ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι αμφότεροι κάνοντας θεραπεία απόψε, δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εκτός ξανά ο Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Παππάς που στην παρούσα φάση δεν υπολογίζεται.

Χθες πάτησε Ελλάδα, σήμερα πήγε ΟΑΚΑ και ενσωματώθηκε με το… καλημέρα στις νέες του υποχρεώσεις. Ο λόγος για τον Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα, αλλά δεν θα παίξει την Δευτέρα. Πιθανώς το ντεμπούτο του Αμερικανού γκαρντ/ σμολ φόργουορντ να γίνει την προσεχή Πέμπτη, στην εμβόλιμη της Α1.

Τέλος, ο Όγκνιεν Κούζμιτς (που τον τελευταίο καιρό έχει ελάχιστη συμμετοχή στο ροτέισον του Τζόρτζεβιτς) υπέστη τράβηγμα και θα κάνει μαγνητική για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: