Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μπεργκ: «Έπρεπε να υπερασπιστώ την ομάδα»


Μπεργκ: «Έπρεπε να υπερασπιστώ την ομάδα»

Την έντονη αντίδρασή του μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κάρλoς Ζέκα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε ο Μάρκους Μπεργκ. «Με το πρώτο μαρκάρισμα δεχόμαστε αμέσως κάρτα», ανέφερε.

Στην κριτική που έχει ασκήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και στην έντονη αντίδραση που είχε μετά την αποβολή του Καρλς Ζέκα αναφέρθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Δεν ήμουν νευρικός. Έπρεπε να υπερασπιστώ εγώ και οι συμπαίκτες μου την ομάδα μας», σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova και συνέχισε: «Υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπουμε τον αντίπαλο να κάνει 5-6 μαρκαρίσματα και να μην δέχεται καμία κάρτα, ενώ εμείς με το πρώτο μαρκάρισμα δεχόμαστε αμέσως κάρτα. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να παίζουμε καλά, να υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας. Αυτό έγινε και σήμερα. Ίσως κι εγώ μερικές φορές να ξεφεύγω αλλά το κάνω για να προστατέψω την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση έχει τελειώσει το παιχνίδι, περνάνε και τα νεύρα και είμαι κι εγώ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα».

Όσο για το οι αφιερώνει τα γκολ που πέτυχε ανέφερε: «Στην οικογένειά μου και στην σύζυγό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν ομαδική δουλειά. Παίξαμε καλά και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Είμαι κι εγώ χαρούμενος που σκόραρα», ενώ για την γενικότερη εικόνα της ομάδας είπε:

«Δείξαμε τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της ομάδας. Δεν έχει σχέση μόνο με το παιχνίδι στο Περιστέρι. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα. Ο μόνος δρόμος για να συνεχίσουμε είναι αυτός. Είμαστε έντεκα παίκτες μέσα στο γήπεδο, πρέπει να δείχνουμε ψυχή και να παίρνουμε νίκες».

Ο Σουηδός επιθετικός στάθηκε στην έντονη κριτική που έχει ασκηθεί στο σύλλογο, τονίζοντας την σκληρή δουλειά που γίνεται «Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να κριτικάρει, αλλά έχω να υποσχεθώ πως θα τα δίνουμε όλα στο γήπεδο να κερδίζουμε. Ίσως αυτό πολλές φορές να μην φαίνεται, αλλά δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις.

Αναμφίβολα ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν δύσκολη στιγμή για εμάς. Από την άλλη όμως, αν για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αποδεκτό αυτό, είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Συνεπώς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε, να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολους αγώνες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: