Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Οι 5 πιο "καυτές" αθλητικές ρεπόρτερ!


Αν υπάρχουν κάποιες γυναίκες που οι φίλαθλοι τις βλέπουν στην τηλεόραση πιο συχνά ακόμα και από ηθοποιούς και μοντέλα, τότε μιλάμε για τις δημοσιογράφους: αυτές που με την προετοιμασία και τον επαγγελματισμό τους, αλλά και ενίοτε με τη γοητεία τους, καταφέρνουν να "αιχμαλωτίζουν" για μερικά λεπτά της ημέρας το κοινό εκφωνώντας τις σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις.Στο ερώτημα "ποιά είναι η ωραιότερη στον κόσμο" δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε... Το περιοδικό FHM φρόντισε να απαντήσει στο "γρίφο" παρουσιάζοντας στην τελευταία του έκδοση τη λίστα με τις 5 πιο σέξι αθλητικές δημοσιογράφους στον πλανήτη για φέτος.

Το χρυσό μετάλλιο... ομορφιάς απονεμήθηκε από το περιοδικό στην 25χρονη Ισπανίδα Σάρα Καρμπονέρο, η οποία εργάζεται για το ισπανικό κανάλι "La Sexta", έχει ήδη συνδέσει το όνομά της με τον Ίκερ Κασίγιας (οι φήμες ήθελαν τον γκολκίπερ της Ρεάλ ερωτευμένο μαζί της), ενώ ήταν η μοναδική ρεπόρτερ που κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον Νταβίντ Βίγια στο πρόσφατο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Στο Νο 2 βρίσκεται η Αμερικανίδα Έριν Άντριους του "Espn", η οποία ψηφίστηκε το 2007 και το 2008 ως η πιο σέξι δημοσιογράφος του πλανήτη από το Playboy, ενώ στην τρίτη θέση έρχεται η Γαλλίδα δημοσιογράφος του "M6", Μελίσα Τεριέ, η οποία αναδείχτηκε η ωραιότερη ρεπόρτερ του 2006 από τη "Daily Express", καθώς και η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου το 2007 για το γαλλικό "FHM".

Τέταρτη στην ξεχωριστή αυτή λίστα είναι η Αμερικανίδα Τζόρτζι Τόμπσον του "Sky Sports News", ενώ το Τοπ-5 συμπληρώνει η Μεξικάνα Ίνες Σάινθ του τηλεοπτικού σταθμού "Mexico's Tv".

Δεν υπάρχουν σχόλια: