Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Στο «Αλεξάνδρειο» ο Μάριο Μπόνι!


Στο καλαθοσφαιρικό του σπίτι επέστρεψε σήμερα ο παλιός παίκτης του Άρη Μάριο Μπόνι. Ο «τρελός Ιταλός» -που πλέον έχει αναλάβει χρέη σκάουτερ στους «κίτρινους»- επισκέφθηκε τα νέα γραφεία της ΚΑΕ και το «Αλεξάνδρειο» και δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, για την «πλημμύρα» των στιγμών που επέστρεψε στη μνήμη του.

Στα γραφεία του συλλόγου αρχικά, ο Μπόνι συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Γιάννη Δαμιανίδη και τον Αντρέα Ματσόν, ενώ είχε μια πρώτη γνωριμία με τους Νίκο Βετούλα και Χάρη Μαρκόπουλο. Το βλέμμα του, δε, προσέλκυσε μια κορνίζα στο γραφείο του προέδρου, που απεικόνιζε τον ίδιο να δίνει με πάθος το σύνθημα στην εξέδρα και η οποία αποτέλεσε την αφορμή για να συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον.

«Είναι υπέροχα τα νέα γραφεία της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Μπόνι και συνέχισε λέγοντας: «Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη να έχει τα γραφεία του στο γήπεδο. Όταν έπαιζα στην ομάδα, τα γραφεία βρισκόντουσαν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Από τότε όμως αλλάξανε πολλά. Ο Άρης κινείται πλέον σε επαγγελματικά επίπεδα και νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Εισερχόμενος, έπειτα, στην αίθουσα VIP, όπου υπάρχουν κάποια από τα κύπελλα που έχει κατακτήσει η ομάδα, ο Ιταλός κινήθηκε αμέσως προς το μέρος που βρισκόταν το κύπελλο Ελλάδας, που κρατούσε στα χέρια του την 1η Φεβρουαρίου 1998 μετά το νικηφόρο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ με 71-68. Στον τελευταίο του αγώνα ως παίκτης του Άρη.

«Δεν θα μπορούσα να μην αναγνωρίσω το συγκεκριμένο κύπελλο, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ένιωσα πολύ έντονα εκείνες τις μέρες. Έγιναν τόσα πολλά… Παρόλα αυτά, όμως, παίξαμε με πάθος και καρδιά. Είχαμε τόσα προβλήματα, αλλά τα αφήσαμε όλα πίσω μας και κάναμε περήφανο τον κόσμο μας», έλεγε ο Μπόνι, την στιγμή που περιεργάζονταν το κύπελλο.

Τέλος, ο Ιταλός δε θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το γήπεδο, όπου έζησε όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές, το Αλεξάνδρειο. Εκεί, ο Μπόνι, αφού τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του και εξέτασε το γήπεδο σπιθαμή προς σπιθαμή, διέκρινε αμέσως όλες τις αλλαγές που έγιναν με το πέρασμα του χρόνου.

Αφού σημείωσε, λοιπόν, πως «τα καθίσματα είναι διαφορετικά και βλέπω ότι μπήκαν πυλώνες φωτισμού…», τόνισε ότι «παρόλα αυτά μου φαίνεται ίδιο με τότε, το ίδιο όμορφο» και ευχήθηκε «η ομάδα μας να ζήσει και άλλες μεγάλες στιγμές εδώ μέσα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: