Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Σέρινχαμ: «Η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα!»


Την πρόβλεψη ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην Αγγλία έκανε ο Τέντι Σέρινχαμ. Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999, σκοράροντας μάλιστα στα τελευταία λεπτά του συγκλονιστικού τελικού απέναντι στην Μπάγερν, ξάφνιασε τους πάντες και περισσότερο, τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» με τις δηλώσεις του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Ζοο Magazine», ο Σέρινχαμ υποστήριξε ότι γνωρίζει πως θα στενοχωρήσει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, αλλά θεωρεί φαβορί τη μεγάλη αντίπαλο της πρώην ομάδας του.

«Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα. Ήδη από το τέλος της περασμένης περιόδου έπαιζαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το ξέρω πως οι οπαδοί μας θα δυσαρεστηθούν, αλλά φέτος θα είναι η χρονιά της. Μάλιστα, πιστεύω ότι ο Τόρες θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Premier League. Ο Μπενίτεθ θα κάνει περιορισμένο ροτέισον, σε σχέση με άλλους προπονητές, αφού θέλει αυτόν τον τίτλο και ο Τόρες θα παίξει περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: