Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

A. Kατσής: «Με νίκη μπορούμε για πρόκριση»


Η Εθνική Ελπίδων, την Τετάρτη (12/8) στις 20:00, στο Δασάκι, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Νορβηγίας, σ΄ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της ΟΥΕΦΑ.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Αντώνης Κατσής, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, για το πώς περιμένουν οι διεθνείς μας αυτό το παιχνίδι.
«Βρισκόμαστε από χθες σε ξενοδοχείο, ενδεικτικό το πόσο υπολογίζουμε αυτό το παιχνίδι. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κροατίας, πλέον θέλουμε πάση θυσία να κερδίσουμε τη Νορβηγία. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολούθως ρωτήσαμε τον Αντώνη, τι θα σημαίνει τυχών νίκη για την Εθνική μας.
«Με νίκη θα μπορούμε να ελπίζουμε σε πρόκριση. Δύσκολος στόχος, αλλά όχι ακατόρθωτος».

Στο παιχνίδι με την Νορβηγία, θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο πάγκο της Εθνικής Ελπίδων, ο Σάββας Παρασκευάς, που αντικατέστησε τον Άνδρο Κουλουμπρή. Ο Αντώνης Κατσής αφού ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό αναφέρθηκε και στον νυν κόουτς της Εθνικής.
«Εκ μέρους των συμποδοσφαιριστών μου να ευχαριστήσουμε τον κ. Κουλουμπρή για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθούμε καλή συνεχεία στην προπονητική του καριέρα. Ο κ. Παρασκευάς είναι ένας εξίσου ικανός προπονητής, που δουλεύει με όρεξη και πειθαρχία. Έχω την εντύπωση ότι οι επιτυχίες για την Εθνική Ελπίδων θα συνεχιστούν και με τον νέο μας τεχνικό».

Για το αν περιμένουν αρκετό κόσμο στο Δασάκι, που παρεμπιπτόντως η είσοδος θα είναι ελεύθερη:
«Συνήθως δεν έρχεται αρκετός κόσμος, παρά μόνο οι συγγενείς και οι φίλοι μας. Μακάρι όμως να μαζευτεί αρκετός κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: