Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Λάρισα για Σμολάρεκ


Στον Άρη τον «έψηναν» αλλά δεν τα κατάφεραν στις αρχές Ιουνίου να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο το μέλλον του Έμπι Σμολάρεκ, μπορεί να είναι τελικά... ελληνικό, αφού εδώ και μέρες έχει μπει στο στόχαστρο και της Λάρισας.

Ο 28χρονος Πολωνός επιθετικός, που έμεινε τελικά ελεύθερος από τη Σανταντέρ έχει στα χέρια του προτάσεις από πολλές ομάδες, ωστόσο μία από τις πλέον... συμφέρουσες οικονομικά, προέρχεται από την ΑΕΛ, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο... κόλπο, εντάσσοντας στο ρόστερ της έναν παίκτη, που μπορεί να κάνει τη... διαφορά στην επιθετική της γραμμή.

Την ίδια στιγμή αναμένονται άμεσα εξελίξεις και στα διοικητικά, όσον αφορά την είσοδο στην ΠΑΕ ΑΕΛ κι άλλων επιχειρηματιών, μετατρέποντας την εταιρία σε πολυμετοχική. Οπως έχουμε τονίσει, ο Κώστας Πηλαδάκης έχει αποφασίσει να παραχωρήσει το 39% των μετοχών του σε Λαρισαίους επιχειρηματίες, διατηρώντας πάντοτε το 51% και την πλειοψηφία στην ΠΑΕ.

Οι επενδυτές που θα εισέρθουν στην ομάδα θα είναι συνολικά τέσσερις. Οι τρεις είναι ήδη γνωστοί στο ευρύ κοινό, αφού πρόκειται για τα αδέρφια Γιώργο και Γιάννη Ντόντο (συμμετέχουν και στην κοινοπραξία του νέου γηπέδου) και Ανδρέα Λιόντο. Ο τέταρτος είναι Θεσσαλός επιχειρηματίας που ζει στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: