Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Νεύρα... και ήττα


Στο δεύτερο εν Ελλάδι φιλικό του ο Αρης ηττήθηκε με 0-1 από την Κιέβο στο "Κλ.Βικελίδης", με ένα γκολ του Ιούνκο στο 86`. Οι κίτρινοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Αμπρέου, λόγω υποχρεώσεων στην Εθνική Ουρουγουάης, είχαν κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη τους, αλλά πλην της φάσης του γκολ δεν κινδύνεψαν ουσιαστικά, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαν φάσεις για να ανοίξουν το σκορ. Το φιλικό πάντως λίγο έλειψε να τιναχτεί... στον αέρα δύο φορές στο πρώτο μέρος, λόγω συμπλοκής του Ναφτί με τον Σκαρντίνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μαζίνιο πίεσαν τους ιταλούς, αλλά απείλησαν ουσιαστικά μόνο με μακρινά σουτ του Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του Αρη. Οι κίτρινοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 42`, όταν ο Χαβίτο δεν πλάσαρε σωστά τον Σορεντίνο. Δυστυχώς, όμως το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τις "κοκορομαχίες" του Ναφτί με τον Σκαρντίνα, καθώς ο αγώνα διεκόπη δύο φορές.

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος ο Αρης παρότι είχε και πάλι την πρωτοβουλία δεν μπορούσε να απειλήσει παρά μόνο σε δύο-τρεις περιπτώσεις με τους Κάλβο, Κόκε και Κάμπορα. Τελικά, η Κιέβο στη μοναδική της ίσως καλή ευκαιρία στο ματς άνοιξε το σκορ στο 86` με τον Ιούνκο, με τους παίκτες του Αρη να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Αρης: Σηφάκης (57` Πέσκοβιτς), Νέτο (63` Φλάβιο), Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Ναφτί (63` Ρόβας), Γκαρσία (89` Πρίττας), Γκρασιάν (72` Λαμπριάκος), Χαβίτο (46` Κάλβο), Κόκε, Κάμπορα (83` Αραβίδης)

Κιέβο: Σορεντίνο, Φρέι (46' Μαλάγκο), Μαντέλλι,(81' Μαρκέζε) Σκαρντίνα, Μαντοβάνι, Λουτσιάνο (46' Ριγκόνι), (81΄Χανίνε) Μαρκολίνι, Αριάτι (62' Μπεντιβόλιο), Πίντσι(81' Μόρο), Ντε Πάουλα (62' Γιούνκο), Πελισιέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: